OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM SMRTI BEBE SA VRAČARA! Naloženo je da se obavi obdukcija

Autor:

Hronika

03.08.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je hospitalizovana i nalazi se u teškom stanju

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM SMRTI BEBE SA VRAČARA! Naloženo je da se obavi obdukcija

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sinoć je obavio uviđaj u stanu gde je pronađeno telo novorođenčeta, dok je majka hospitalizovana i nalazi se u teškom stanju.

Naloženo je da se obavi obdukcija sa toksikologijom tela novorođenčeta kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Podsećamo, u Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska". Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu. Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvu bebu.

Naša ekipa je otišla na lice mesta, a ispred zgrade na Vračaru u kojoj se desio nezapamćen zločin naišli smo na porodiljinog komšiju, koji je bio u šoku, te nam je otkrio jezive detalje o porodilji.

Viđao sam ženu sa stomakom, čak smo ponekad i popričali, rekla mi je da nosi blizance. Tu gde se ta tragedija desila je stan na dan, tu je porodilja spavala. Gde je ljudi moji druga beba, da nije ona bačena u kontajneru, ako su ovu jednu našli u stanu. Ne znam šta više da vam kažem, ne prestajem da plačem otkako sam čuo ovo. Ništa nije delovalo kao da će se tako nešto desiti, ona je izgledala normalno i normalno se ponašala. Ne znam kako nisam ranije nešto čudno primetio, evo ne jasno mi je . Po porodilju je došao sinoć neki čovek, kojeg do tada nisam viđao ovde - rekao je plačući čovek za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading