VOZIO DILERA PA SE AUTOMOBILOM ZALETEO U POLICIJU! Dvojica uhapšena u Subotici!

Autor:

Hronika

01.08.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom stana i drugih prostorija koje je koristio D. G., pronađeno je 806 tableta ekstazija, manja količina marihuane, kao i tri digitalne vage za precizno merenje.

VOZIO DILERA PA SE AUTOMOBILOM ZALETEO U POLICIJU! Dvojica uhapšena u Subotici!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Hippopx

Subotička policija uhapsila je D. G. (23) iz ovog grada, osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Sa njim je takođe priveden, kako se navodi, i S. K. (23) koji se tereti za napad na službeno lice na dužnosti.

- Pretresom stana i drugih prostorija koje je koristio D. G., pronađeno je 806 tableta ekstazija, manja količina marihuane, kao i tri digitalne vage za precizno merenje. S druge strane, S. K. se sumnjiči da se prethodno oglušio o naređenje policije da zaustavi 'ford' kojim je upravljao i u kojem je suvozač bio D. G., kao i da je potom automobilom krenuo ka policijskim službenicima, ali su ga oni ubrzo sustigli i zaustavili - navedeno je u saopštenju.

Obojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo na saslušanje.

Podsećamo, policija u Novom Sadu izvršila je juče hapšenje O. S. (24) zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana u kojem je osumnjičeni neprijavljeno boravio, pronađeno je oko 400 grama marihuane, amfetamin, tri digitalne vage i novac, kako u domaćoj, tako i u stranoj valuti.

Postoji sumnja da novac potiče od prodaje narkotika. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Da podsetimo, juče su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu izvršili i hapšenje tri osobe zbog sumnje na krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni su Novosađani N. Š. (35) i D. M. (44), kao i M. M. (49) iz Žablja.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading