MANIJAK IZ ZAJEČARA PRETUKAO SUPRUGU: Sve je počelo zbog ovoga...

Autor:

Hronika

01.08.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

MANIJAK IZ ZAJEČARA PRETUKAO SUPRUGU: Sve je počelo zbog ovoga...

Foto: Shutterstock

Policajci u Zaječaru uhapsili su S. V. (32) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je u porodičnom domaćinstvu tukao četrdesetčetvorogodišnju nevenčanu suprugu i naneo joj lake telesne povrede.

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsećamo, prema nezvaničnim informacijama, skelet nepoznatog muškarca pronađen je u jednoj jami pored Monoštorskog puta, nedaleko od Sombora, a sumnja se da je reč o slovenačkom državljaninu, pišu Novosti.

Sumnja se da je zločin počinio P.B., kome je policijska službenica bila devojka. Navodno, i ona je prisustvovala zločinu. Takođe, utvrđeno je da su posle zločina premeštali telo, koje je sada pronađeno na Monoštorskom putu, između Subotice i Sombora.

U toku je DNK analiza kako bi se potvrdilo da je reč o Slovencu, čiji je nestanak prijavljen.

Prethodno je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavioda je policija uhapsila policijsku službenicu Uprave granične policije, osumnjičenu da je sredinom 2019. učestvovala u saizvršilaštvu, u krivičnom delu teško ubistvo.

- Policija je u Somboru uhapsila K. K. (45), policijsku službenicu Uprave granične policije, zbog postojanja osnovane sumnje da je sredinom 2019. učestvovala u saizvršilaštvu sa P. B. (36) iz Vrbasa i pomagačem D. S. (37) iz Sombora u krivičnom delu teško ubistvo - rekao je ministar Dačić.

On je dodao da se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta žrtve.

- Reč je, zasad, o N. N. licu, čije je utvrđivanje identiteta u toku, na osnovu uzetog DNK uzorka iz ostatka skeleta pronađenog na mestu izvršenja krivičnog dela - pojasnio je ministar.

Kako navodi ministar, ostala dvojica osumnjičenih se nalaze na izdržavanju kazne zatvora zbog drugih krivičnih dela.

- Ovime je rasvetljeno teško ubistvo od pre pet godina - izjavio je ministar Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading