"BIO JE PSIHIČKI BOLESNIK, NAPADAO JE DECU I ŽENE": Otkriveni detalji jezivog ubistva kod Žitorađe, evo šta meštani kažu za ubijenog muškarca!

Autor:

Hronika

31.07.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo se dogodilo oko 18 časova

"BIO JE PSIHIČKI BOLESNIK, NAPADAO JE DECU I ŽENE": Otkriveni detalji jezivog ubistva kod Žitorađe, evo šta meštani kažu za ubijenog muškarca!

Foto: shutterstock

Danas popodne, mirno selo Glašinac kod Žitorađe postalo je poprište strašnog zločina. Vladica S. (49) je usmrtio Dejana I.(49) nožem ispred seoske prodavnice, ostavljajući meštane u šoku.

Sukob koji je doveo do tragičnog ishoda

Prema saznanjima Novosti, tragedija se odigrala u centru sela, ispred prodavnice, gde se i dalje nalaze ekipe forenzičara i policije. Meštani tvrde da je Dejan I. bio psihički bolesnik, te da je prethodno napadao Vladicu S. i njegovu majku. Postoji sumnja da je Vladica možda oteo nož Dejanu, koji je već bio poznat po nasilničkom ponašanju.

- Sve se dogodilo ispred prodavnice mada je pitanje ko je koga zapravo prvi napao.Možda je Vladica i oteo nož Dejanu, koji je pre oko mesec dana napao Vladicu majku na seoskom putu a nekoliko dana ranije napao je i samog Vladicu - ističe izvor Novosti dodajući da se ubistvo dogodilo u popodnevnim satima (oko 18,00 sati) kao i da je policija na lice mesta stigla veoma brzo.

Prošlost nasilja i traume u selu

Meštanin Glašinca podseća da je Dejan I. već bio nasilan, te da je prethodno napao Vladičinu majku Srbijanku, nanoseći joj lake telesne povrede. Postoje navodi da je Dejan I. često nosio noževe i hladno oružje, te da je čak primorao devojčicu iz sela da se skine naga.

- I ranije se ponašao nasilnički, nosio je često u ruci noži drugo hladno oružje , napadao je žene i decu a čak je u jendom slučaju devojčicu iz sela primorao da se skine naga – priča meštanin Glašinca dok pojašnjava da je zbog nasilničkog ponašanja majka sada već pokojnog Dejana pre dve godine potražila spas u Domu za stare, dok ga je supruga ostavila i odvela sa sobom zajedničkog sina. 

Reakcija meštana i zahtev za umanjenje kazne

Meštani Glašinca ističu da će pisati peticiju policiji za umanjenje kazne Vladici S, tvrdeći da je on samo branio sebe i druge od nasilničkog ponašanja pokojnog Dejana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading