OVO JE PRVA ŽRTVA TERORISTE FATONA HAJRIZIJA: Ubica Nikole Krsmanović je sa samo 15 godina likvidirao RUSKOG PADOBRANCA!

Autor:

Hronika

20.07.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajrizi je za pomenuto ubistvo dobio šest godina zatvora, ali je redovno bežao iz ćelije - čak devet puta.

OVO JE PRVA ŽRTVA TERORISTE FATONA HAJRIZIJA: Ubica Nikole Krsmanović je sa samo 15 godina likvidirao RUSKOG PADOBRANCA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, twitter.com/@Pluton45873221

Faton Hajrizi, nekadašnji pripadnik terorističke OVK i ubica policajca Nikole Krsmanovića, likvidiran je juče nedaleko od Loznice, pružajući otpor srpskim policajcima prilikom hapšenja.

Hajrizi je prvi put ubio kada je imao samo 15 godina. Njegova prva žrtva bio je Igor Nikolajevič Koršunov, ruski pripadnik snaga KFOR. Koršunov je rođen 1968. godine u gradiću Tejkovo u Ivanovskoj oblasti. Islamski fanatik Hajrizi ga je upucao 29. februara u Srbici, dok je Koršunov čekao svog komandanta ispred štaba francuskih pripadnika KFOR.

Bežanje iz zatvora i oružane pljačke

Hajrizi je za pomenuto ubistvo dobio šest godina zatvora, ali je redovno bežao iz ćelije - čak devet puta. On se na društvenim mrežama često hvalio da je u redove terorista OVK stupio sa 14 godina. Za svoje prvo bekstvo iz zatvora rekao je da je koristio prozor kupatila u zatvoru u Mitrovici.


Nakon što su prošli ogradu zatvora, sedam zatvorenika su dočekali drugi ljudi, koji su počeli da pucaju na zatvorske čuvare. Nekoliko meseci po bekstvu, u septembru 2007. godine, izvršio je oružanu pljačku u Glogovcu, kada su četiri osobe sa oružjem i maskama opljačkale zlataru i u bekstvu upucale dvojicu policajaca i vlasnika radnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading