"PREPALA SAM SE KAD MI JE PRIŠAO, ORUŽJE MU JE BILO POD JAKNOM!" SPOMENKA naletela na FATONA HAJRIZIJA, a on je upitao samo jedno - skamenila se

Autor:

Hronika

19.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim ga je videla, znala je da je u pitanju ubica!

"PREPALA SAM SE KAD MI JE PRIŠAO, ORUŽJE MU JE BILO POD JAKNOM!" SPOMENKA naletela na FATONA HAJRIZIJA, a on je upitao samo jedno - skamenila se

Foto: Printscreen/Youtube/KTV - Kohavision

Danas je policija nakon lociranja uspela da dođe do Šiptara-ubice Fatona Hajrizija (39) koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu.

Nakon opsažne potrage, policija ga je locirala u prostorijama napuštene fabrike kod granice sa Republikom Srpskom. Kada su stigli na lice mesta, zamolili su više puta ubicu da se preda, ali je on odustao i počeo da puca na njih, nakon čega ih je i psovao. 

U jednom trenutku, policajci su odlučili da ga savladaju i odbrane se od kiše metaka koju je ispalio na njih. 

Spomenka Milutinović je imala bliski susret sa ubicom, a za Informer je prepičala kako je sve izgledalo. 

- Čovek ide, i muž mi reče da neko ide, i kada sam pogledala rekla sam odma da je sličan ubici. Muž mi kaže da isto misli, ali nosio je kožnu jaknu i flašu vode, i prošao je i kaže gde je put za Montenegro! Muž mu je rekao da ide pravo, a tamo je već bila policija. Stao je tamo dalje i gledao u nas, ja sam mu rekla da beži, plašili smo se svega, mogao je nas da uzme, da nas zatvori. Nisam videla oružje, prekrio ga je jaknom, i na kraju je rekao "hvala". Toliko sam se uplašila da ne mogu da spavam  - Spomenka Milutinović (74) godine. 

Podsetimo, Faton Hajrizi, osuđen za ubistvo ruskog vojnika Kfora kod Drenice na Kosovu i Metohiji pre dve decenije, pobegao je iz kazneno-popravnog centra Smrekovnica, gde je služio kaznu. Hajzari je tokom 22 godine služenja kazne bežao već osam puta, a uspeo je da pobegne i iz američke baze Bondstil. Osuđen je i za oružanu pljačku u Glogovcu prilikom koje je povređeno četiri pripadnika tzv. kosovske policije. Kazneno-popravna služba tzv. Kosova saopštava javnosti da je osuđenik Hajzari napustio Kazneno-popravni centar Smrekovnica, koja je inače otvorenog tipa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading