KROZ OVU KAPIJU JE POBEGAO NIKOLIN UBICA! U potragu uključeni helikopteri i dronovi, opsadno stanje u Loznici

Autor: Maja Bogavac

Hronika

19.07.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje traje potraga za muškarcem, koji je juče u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića.

KROZ OVU KAPIJU JE POBEGAO NIKOLIN UBICA! U potragu uključeni helikopteri i dronovi, opsadno stanje u Loznici

Foto: ST/Nemanja Pančić

Potraga za muškarcem koji je u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića nastavlja se intenzivno. Srpska policija pretražuje obe obale reke Drine, verujući da je napadač krenuo ka reci. U potragu su uključeni helikopteri i dronovi kako bi se što pre locirao begunac.

Incident se dogodio tokom rutinske kontrole kada su policajci zaustavili vozilo tutinskih registracija. Pitali su suvozača gde ide, odgovorio je da ide u Sarajevo kod prijatelja. nakon što su predata dokumeta, suvozač je odbio da pokaže sadržaj torbice i otvorio je vatru. Tom prilikom jedan metak je pogodio Ilića, a dva su ga okrznula. Ranjen je zapucao i ispalio četiri hitaca prema suvozaču koji je krenuo da beži. On je pobegao je kroz kapijiu sa leve strane, kroz vocnjak, levo od kafane ''Loznička noć''.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ubica pobegao kroz kapijiu u voćnjak

Na mestu događaja pronađeni su pasoš izdat od strane privremenih institucija u Prištini i nemačka lična karta na ime Artan Hajrizi. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su informacije o navodnoj izjavi Antona Hajrizija, da mu je dokumenta uzeo brat Faton Hajrizi, lažne. Dačić je postavio pitanje zašto bi se brat vraćao u Preševo ako je već stigao u Nemačku.

U međuvremenu, u Bijeljini je uhapšen pomagač osumnjičenog za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici. Osumnjičeni je priveden u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici. Ova akcija je deo šire potrage za svim osobama povezanima sa zločinom.

Policajac Nikola Krsmanović, koji je ubijen, bio je cenjen među svojim kolegama i poznat kao odgovoran i disciplinovan službenik. Radio je u Stanici granične policije Trbušnica i bio je pripadnik Beogradskog odreda Žandarmerije od 2012. do 2023. godine. Njegovi rođaci i prijatelji su u šoku i tuguju zbog njegovog tragičnog gubitka. Krsmanović je bio neoženjen i bez dece, a iza njega su ostali otac, majka i sestra sa porodicom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mesto ubistva

Na mestu pucnjave nalazi se cveće i sveće za ubijenog mladog policajca.

Sahrana će se obaviti u 13 časova na lokalnom groblju u Jarebicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading