"HVATAĆEMO VAS I UBIJATI, NEĆETE BITI SIGURNI NI U VAŠIM DOMOVIMA": Ovako je terorista Miloš Žujović pretio pre napada! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.07.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U terorističkom napadu Žujović je samostrelom ranio pripadnika Žandarmerije, kojeg je pogodio u vrat

"HVATAĆEMO VAS I UBIJATI, NEĆETE BITI SIGURNI NI U VAŠIM DOMOVIMA": Ovako je terorista Miloš Žujović pretio pre napada! (VIDEO)

Foto: Telegram printscreen

Jeziv snimak teroriste Miloša Žujovića, tačnije islamiste Salahudina el Serbija koji je napao izraelsku ambasadu u Beogradu, osvanuo je na društvenim mrežama.

Kako se čuje i vidi na video-zapisu na kojem je Žujović snimao sam sebe, on je upozorio da će uskoro krenuti rat i krvoproliće.

- E pa vidite, život i čast Muslimana sveti su i nepovredivi i ako vam to nije jasno onda se spremite za krvoproliće, spremite se za rat. Što se tiče vas židovi, krstaši, sluge i ateisti, tako mi Alaha zaista sa vama nismo završili. Hvataćemo vas i ubijati gde god se nadate i ne nadate. Ne samo u Palestini, već i šire, sve dok kamen i drvo ne progovore - naveo je terorista, pa potom dodao:

- Tako mi Alaha, nemojte misliti da ste sigurni u vašim domovima, u vašim državama koje čuvaju stotine hiljada tenkova, aviona, podmornica itd. Ne, niste sigurni, a mi ćemo vas uveriti u to.

Pre samog napada, Miloš je svojoj supruzi poslao snimak u kom je najpre pevao na ruskom jeziku i smeškao se, a potom izjavio:

- Što se mene tiče ovaj autobus vodi u Dženet.

Prema islamskom verovanju, dženet je rajsko mesto koje je bog pripremio za vernike kao nagradu za njihovu veru i dobra dela u životu na Zemlji. Ime Dženet simbolizuje lepotu, mir i blagostanje koje se očekuje u raju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lisac

04.07.2024 21:44

E sad si tako mi Alaha obukao drvenu pidzamu...

Odgovori 12 0