MAJCI KOJA JE IZBOLA NOŽEM ĆERKU (6) PRODUŽEN PRITVOR: Postoji opasnost da bi mogla ponoviti delo!

Autor:

Hronika

04.07.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na devojčicu se dogodio nakon što je Š.B. navodno imala verbalni sukob sa svojom snajom oko haljine.

MAJCI KOJA JE IZBOLA NOŽEM ĆERKU (6) PRODUŽEN PRITVOR: Postoji opasnost da bi mogla ponoviti delo!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nišlijka Š.B. (20) koja je uhapšena zbog sumnje da je nožem izbola svoju šestogodišnju ćerku, ostaje u pritvoru nakon što je Osnovni sud u Nišu produžio meru pritvora za još 30 dana.

Incident se dogodio u naselju Stočni trg, u kući majke Š.B, koja je nakon napada uhapšena. Pritvor osumnjičenoj je određen 26. maja, a produžen je 20. juna, sa obrazloženjem da postoji opasnost da bi mogla ponoviti delo.

Osobitosti slučaja

Portparol Osnovnog suda u Nišu, sudija Ana Gajić Ristić, izjavila je za "Blic" da je produženje pritvora doneto kako bi se sprečilo uticanje na svedoke i ometanje krivičnog postupka, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponovnog izvršenja dela. Devojčica koja je napadnuta je smeštena kod bake po ocu, dok je majka ostala u pritvoru.

Pozadina slučaja

Prema izjavama rođaka osumnjičene, napad na devojčicu se dogodio nakon što je Š.B. navodno imala verbalni sukob sa svojom snajom oko haljine. Nakon incidenta, devojčica je prevezena u UKC Niš gde su joj konstatovane lake telesne povrede, nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Porodični kontekst

Š.B. ima još dvoje dece, od kojih je jedno smešteno u hraniteljsku porodicu. Dodatno, porodica je izjavila da je Š.B. ponovo trudna, četvrti put, što dodatno komplikuje već kompleksnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading