PRONAĐEN MRTAV SA RANOM OD NOŽA, U KUĆI BILI BRAT I RODITELJI! Još se utvrđuje šta se dogodilo nesrećnom muškarcu u Kragujevcu! NN LICE PRIJAVILO SLUČAJ!

Autor:

Hronika

30.05.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima komšija, muškarac je živeo sa porodicom u kući, a opisuju ga kao pomalo čudnog, ali izuzetno finog čoveka.

PRONAĐEN MRTAV SA RANOM OD NOŽA, U KUĆI BILI BRAT I RODITELJI! Još se utvrđuje šta se dogodilo nesrećnom muškarcu u Kragujevcu! NN LICE PRIJAVILO SLUČAJ!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Sinoć, oko 20:25 časova, naselje Vašarište u Kragujevcu bilo je poprište jezive tragedije. Nažalost, telo muškarca (56) pronađeno je sa vidljivom ranom od uboda oštrim predmetom, najverovatnije nožem.

Dežurni javni tužilac je odmah obavešten o ovom slučaju, te je policija izašla na lice mesta. NN lice je putem telefona zatražilo pomoć policije, nakon čega je pronađeno telo muškarca u porodičnoj kući. Muškarac je pronađen mrtav, a u kući su se takođe nalazili njegovi roditelji i brat.

- Dežurni javni tužilac je obavešten da je policija izašla na lice mesta, a nakon što je NN lice putem telefona zatražilo pomoć policije, gde je zatečeno lice muškog pola (56) mrtvo, u porodičnoj kući u kojoj su se nalazi roditelji i brat - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu.

Izvršen je uviđaj, a izdat je nalog za obdukciju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Komšije preminulog muškarca su izrazile šok i nevericu. Prema njihovim rečima, muškarac je živeo sa porodicom u kući, a opisuju ga kao pomalo čudnog, ali izuzetno finog čoveka. Navode da je imao psihičke probleme, ali da niko od ukućana nije primetio ništa sumnjivo sinoć.

- Jeste bio neobičan, ali fino se ponašao - rekao je jedan od komšija.

Ova tragedija samo je jedan u nizu tragičnih događaja koji su potresli Kragujevac u poslednje vreme. Sinoć je takođe pronađena tela majke i sina u stanu u naselju Bubanj, što je dodatno uznemirilo celu zajednicu.

Bonus video

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading