GORAN DŽONIĆ PREBAČEN U ZABELU! Počinje sa izdržavanjem doživotnog zatvora zbog monstruoznog trostrukog ubistva!

Autor:

Hronika

28.02.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak porodice Đokić prijavljen je 27. septembra 2021. godine, što je pokrenulo intenzivnu potragu koju su sproveli policija, žandarmerija i ronilačke jedinice.

GORAN DŽONIĆ PREBAČEN U ZABELU! Počinje sa izdržavanjem doživotnog zatvora zbog monstruoznog trostrukog ubistva!

Foto: facebook

Goran Džonić ubio porodicu Đokić

Goran Džonić, penzionisani vatrogasac iz aleksinačkog sela Moravac, stupio je na izdržavanje kazne doživotne robije 14. februara 2024. godine u Kazneno popravni zavod u Požarevcu. Ova presuda usledila je nakon što je Džonić pravosnažno osuđen zbog teškog ubistva, koje je šokiralo javnost i ostavilo dubok trag na lokalnoj zajednici.

Priprema zločina

Zločin je pažljivo planiran, a njegov tok jasno pokazuje da je Džonić brižljivo smišljao svaki korak. Sve je počelo 26. septembra 2021. godine, kada je Džonić zaustavio vozilo tročlane porodice Đokić, izlazivši iz mraka sa kantom benzina u ruci. Nakon što je ubio brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju, tela je polio benzinom i odvukao u obližnju jamu, prekrivši ih daskama.

Šok i potraga

Nestanak porodice Đokić prijavljen je 27. septembra 2021. godine, što je pokrenulo intenzivnu potragu koju su sproveli policija, žandarmerija i ronilačke jedinice. Mediji su izveštavali o nestanku porodice, dok je policija apelovala na građane da pomognu u njihovom pronalaženju. Potraga je kulminirala pronalaskom spaljenog vozila porodice Đokić, kao i njihovih tela.

Suđenje i presuda

Goran Džonić je uhapšen 21. oktobra 2021. godine, zajedno sa svojim sinovima Milanom i Stefanom. Nakon istrage, utvrđeno je da su braća Milošević iz Moravca lažno optužena za ubistvo porodice Đokić, te su puštena iz pritvora. Džonićev sin Milan je takođe oslobođen optužbi, jer je imao alibi za kritičnu noć. Više javno tužilaštvo je 7. aprila 2022. godine podiglo optužnicu protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana.

Doživotna robija

Nakon višemesečnog suđenja, Džonić je pravnosnažno osuđen na doživotnu robiju 9. februara 2024. godine, sa pravom na uslovnu slobodu posle 27 godina. Njegov branilac Biljana Pešić najavila je izjavljivanje vanrednog pravnog leka, koji ne odlaže izvršenje sudske odluke.


Ovaj slučaj teškog ubistva ostavio je dubok trag u zajednici, a pravosnažna presuda Goranu Džoniću predstavlja kraj dugog i bolnog procesa za porodicu Đokić, ali i za širu javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading