"DOK JE MOJE DETE LEŽALO MRTVO, JA SAM JOJ SLALA PORUKE": Milanka odbijala da poveruje da joj je ćerka ubijena!

Autor:

Hronika

23.02.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

"DOK JE MOJE DETE LEŽALO MRTVO, JA SAM JOJ SLALA PORUKE": Milanka odbijala da poveruje da joj je ćerka ubijena!

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, održano je juče i danas u Višem sudu u Beogradu, a naredna ročišta zakazana su za početak aprila.

Tokom jučerašnjeg dana svedočile su porodice Kobiljski i Anđelković i otac Sofije Negić, dok su danas u sudu svoju reč izneli Milanka Negić, kao i braća i sestre tragično ubijene dece.

Milanka Negić iznela je detaljno svedočenje o detinjstvu svoje ćerke, a potom se osvrnula na kobni 3. maj koji, kako je i sama opisala, i dan danas proživljava.

Između ostalog, ona je istakla da nije želela da se pomiri sa ružnim mislima koje su joj tog dana prolazile kroz glavu, nestrpljivo čekajući i nadajući se da će njena mezimica izaći živa kroz vrata škole.

- Moje dete je tada ležalo mrtvo, a ja sam napisala "svašta". Poslala sam Sofiji poruke, pisala sam joj "maco, gde si", zvala sam je, ali nije odgovarala - prisetila se agonije kroz koju je prolazila dok je pokušavala da sazna sta joj je sa detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading