NOIN UBICA NIJE PUŠTEN, OVO JE ISTINA O INFORMACIJAMA KOJE SE ŠIRE O NJEMU! Evo šta se dešava sa Ognjenom koji je brutalno presudio poznatoj tiktokerki!

Autor: T.V.

Hronika

11.12.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive informacije preplavile su društvene mreže da se Noin ubica našao na slobodi, međutim portal Republika.rs došao je u posed novih informacija o ovom slučaju.

NOIN UBICA NIJE PUŠTEN, OVO JE ISTINA O INFORMACIJAMA KOJE SE ŠIRE O NJEMU! Evo šta se dešava sa Ognjenom koji je brutalno presudio poznatoj tiktokerki!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Tiktokerka Noa Milivojev (18) ubijena je u julu ove godine, a njeno telo je pronađeno raskomadano u kutijama i crnim kesama u stanu njenog dečka Ognjena D. (33).

Nakon što su jezive informacije preplavile društvene mreže da se Noin ubica našao na slobodi, portal Republika.rs došao je u posed informacija da ova saznanja nisu tačna.

- Nije tačno da je Ognjen D. pušten, jedina istina je da su stigla veštačenja nekoliko svedoka. Takođe, uskoro će biti podignuta optužnica, ali informacija koja kruži mrežama da je Noin ubica na slobodi je potpuno netačna - navodi izvor blizak istrazi za portal Republika.rs.

Da podsetimo, kako smo ranije pisali, na društvenim mrežama objavljen je apel građanima, gde je strogo naglašno da se svi pripaze, iz razloga što je ubica Noe Milivojev izašao iz zatvora.

Društvene mreže bile su preplavljene komentarima ljudi koji su u strahu tražili zvanične informacije o ovom slučaju.

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor Ognjenu D. (33) osumnjičenom da je na svirep i podmukao način ubio N. M. (18), čiji su delovi tela pronađeni u stanu osumnjičenog.

Pritvor mu je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da se sumnjiči za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, rekla je tada portparolka tog suda Milica Veličković.

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni se ranije na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading