KECMANOVIĆI BEŽE U AMERIKU! Porodica dečaka ubice skovala PAKLENI plan - neće da ih išta podseća na masakr u Srbiji

Autor:

Hronika

18.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostine majka Miljana i sestra (10) sad samo čekaju kraj istrage protiv njegovog oca Vladimira, koji je u pritvoru, pa da svi zajedno odu u Ameriku.

KECMANOVIĆI BEŽE U AMERIKU! Porodica dečaka ubice skovala PAKLENI plan - neće da ih išta podseća na masakr u Srbiji

Foto: Youtube. Facebook

Porodica Kecmanović

Roditelji Koste K. (13), koji je 3. maja pobio devet đaka i portira u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, uspeli su da prodaju nešto imovine i planiraju da pobegnu iz Srbije!

Kako otkriva dobro obavešten izvor Informera, oni su prodali nešto vredne pokretne imovine, uglavnom nakit i ostale dragocenosti, pošto im je sud zabranio da raspolažu nekretninama. Kostine majka Miljana i sestra (10) sad samo čekaju kraj istrage protiv njegovog oca Vladimira, koji je u pritvoru, pa da svi zajedno odu u Ameriku.

Izvor Informera precizira da je Viši sud u Beogradu nedavno zabranio Vladimiru i Miljani da prodaju stan na Vračaru, delove poslovnog prostora u Beogradu i automobil, ali nije uspeo da uđe u trag svim ostalim njihovim pokretnim vrednostima.

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović

- Kad se saznalo da je Miljana kontaktirala sa nekoliko notara u Beogradu kako bi prebacila nepokretnosti na treće lice, sud je odmah reagovao i zabranio njoj i njenom mužu raspolaganje nad stanom, lokalom i automobilom do kraja postupka koji se vodi protiv Vladimira. On se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti jer je Kosta njegovim pištoljima počinio masakr, zbog čega žrtve masakra po okončanju postupka imaju pravo da traže odštetu od njega. Međutim, ukoliko bi Vladimir i Miljana uspeli da prodaju svu imovinu pre presude, roditeljima žrtava bi bilo otežano, a možda čak i onemogućeno da naplate, zbog čega je sud preventivno i zabranio Kostinim roditeljima da raspolažu tom imovinom - objasnio je naš sagovornik.

On dodaje da Miljana i Vladimir ipak nisu odustali od toga da dođu do para, pa su prodali imovinu koja nije bila poznata sudu.

- Reč je, kako su istražitelji saznali, o nekom porodičnom nakitu i drugim dragocenostima. Kostini roditelji ne žele da žive u Srbiji posle jezivog masakra za koji je odgovoran njihov sin, svesni su da im ovde nema života i planiraju da se presele u Ameriku. Tamo imaju neke rođake i prijatelje, koji su spremni da im pomognu, a Vladimiru i Miljani je svakako prioritet da ćerki obezbede neki kakav-takav normalan život, daleko od svega što ih podseća na masakr u Srbiji - otkrio je izvor Informer.

Priznao da je psihopata

Podsetimo, Kosta je kobnog jutra uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri "Molotovljeva koktela", što je sve stavio u ranac i krenuo u krvavi pir. Tačno u 8.40 ušao je u školu i bez reči ubio pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i još tri devojčice koje su se zatekle kod ulaza. Zatim je u hodniku zamenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gde je Kostino odeljenje VII/2 imalo čas istorije. Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu Tatjanu Stevanović, pa se okrenuo i zapucao ka deci. Ubio je šestoro mališana i ranio još petoro.

U to vreme, tačno u 8.42, policiju je pozvala zamenica direktora škole i prijavila da se u zgradi čuje pucnjava. U međuvremenu, Kosta je izašao iz učionice, pa je kod stepeništa odbacio još jedan prazan okvir municije, a onda je i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio decu "jer je psihopata".

Ne pita ni za roditelje ni za sestru

Što se Koste tiče, on je i dalje na psihijatrijskom veštačenju u psihijatrijskoj ustanovi. Majka i sestra i dalje nemaju direktan kontakt s njim i svesni su da će on najverovatnije do kraja života ostati na lečenju, pošto ne pokazuje nikakve znake kajanja i nesumnjivo je i dalje opasan po okolinu.

- On ne pita ni za roditelje niti za sestru, samo pita kad će biti pušten, pošto je svestan da nije krivično odgovoran i da neće završiti na robiji - napominje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (40)

Loading
Lala

18.06.2023 21:26

Već nekoliko puta sam pisao komnentar da ovog monstruma ubicu treba javno ubiti u centru Beograda i to u prisustvu roditelja, a zatim roditelje osuditi na doživotnu robiju i to da budu u samicama, bez kontakata sa ostalim osudjenicima. To bi bio primer da se roditelji trgnu i više obrate pažnju na vaspitanje svoje dece. Škola obrazuje decu, a roditelji vaspitavaju decu.

Odgovori 29 24
Seko

18.06.2023 22:24

@Lala - Kratko i jasno !!!

Odgovori 18 16
Marina

18.06.2023 23:20

@Lala - Ti Lalo si takav ljudozder i odron da ti zelim sve najgore iskrenim srcem! Tako si glup da ne znam uopste kako si i dalje ziv/ziva!

Odgovori 17 22
Lalin advokat

24.06.2023 08:00

@Marina - A šta je trebalo???Da ubije tvoju decu ako ih uopšte imaš u šta ne verujem?Onda bi se verovatno složila i sa mojim mišljenjem,tog malog drkadžiju trebalo je ubiti odmah dok se nalazio u školskoj zgradi,kao psa.A da se ja pitam pobio bi mu i roditelje.Pametnom dosta.