Zajedno su pili kafu pre 3 dana! Muzičar se zakucao u automobil prijatelja koji je na mestu ostao mrtav! Detalji tragedije kod Kikinde! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.06.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B. I. je život izgubio na licu mesta, a njegov komšija ima prelom butne kosti, pa je iz kikindske bolnice prebačen na lečenje u Zrenjanin.

Zajedno su pili kafu pre 3 dana! Muzičar se zakucao u automobil prijatelja koji je na mestu ostao mrtav! Detalji tragedije kod Kikinde! (FOTO)

Foto: printscreen/društvene mreže

Nakovčanin B. I. (38) poginuo je rano jutros, vozeći "opel korsu" kada je na izlazu iz ovog sela kod Kikinde na njega naletela "škoda oktavija" koju je vozio njegov drugar i komšija V. M. (40).

B. I. je život izgubio na licu mesta, a njegov komšija ima prelom butne kosti, pa je iz kikindske bolnice prebačen na lečenje u Zrenjanin. Sudar dva automobila bio je stravičan, a posledice kobne. Oba auta sletela su sa kolovoza, a "korsu" su vatrogasci morali da seku da bi izneli telo muzičara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Do sudara je došlo kada je „škoda oktavija“ prešla na suprotnu stranu i udarila u "opel korsu". U tom čeonom sudaru, na licu mesta, poginuo je vozač "korse" , dok je drugi vozač zadobio teže telesne povrede – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

U Nakovu, odakle su oba muškarca, zavladala je tuga. Vladimir se vraćao iz Kikinde kući u selo, kada je na ulazu u Nakovo, oko pola pet, udario u automobil B.I.. Nakovčani kažu da je bio na rođendanu kod drugara u Kikindi.

- Njih dvojica se poznaju ceo život. Drugari su i komšije sa Glavne ulice. Pre dva, tri dana su zajedno pili kafu. Boškovi roditelji su se razveli još dok je bio mali. Majka mu je otišla u Bosnu, a on je živeo sa ocem i babom. Oboje su umrli, tako da je on već dugo godina sam. Blisku rodbinu ima u Beogradu. Trenutno je bio bez posla, ali je uskoro trebalo ponovo da počne da radi. Jedno vreme radio je u Beogradu, pa u Rumuniji. Bio je dobar k‘o lebac. Drugi vozač vraćao se iz Kikinde gde je bio na rođendanu kod drugara– pričaju poznanici dvojice Nakovčana.

Sudar se dogodio na ravnom i čistom putu, na samom ulazu u Nakovo. Boško I. vozio je iz sela, a drugi vozač išao je iz pravca Kikinde u selo.

(Republika/Novosti)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading