ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU SA ZVEZDARE! Muškarac (26) osumnjičen za prebijanje BEBE i silovanje žene ostaje iza rešetaka!

Autor:

Hronika

04.06.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvor mu je određen zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedoke.

ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU SA ZVEZDARE! Muškarac (26) osumnjičen za prebijanje BEBE i silovanje žene ostaje iza rešetaka!

Foto: Instagram/printscreen

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Viši sud je odredio do 30 dana pritvor Vukašinu M. (26) osumnjičenom za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina, potvrđeno je u tom sudu.

Pritvor mu je određen zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbog osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenakom periodu ponoviti krivično delo.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela ''silovanje'' i ''nasilje u porodici'', saopšteno je ranije iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

On je na saslušanju u tužilaštvu danas negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu.

Naredba o sprovođenju istrage protiv V. M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove.

Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading