TRAGA SE ZA NESTALIM DEČACIMA, CEO APATIN I POLICIJA NA OBALI DUNAVA! Veruje se da su upali u reku! Potresne scene na licu mesta! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.05.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna meštanka je ispričala da misli da su dečaci hteli da pokvase noge, te da su potom obojica upali u vodu, s obzirom da su pored njihovih bicikli pronađene i patike.

TRAGA SE ZA NESTALIM DEČACIMA, CEO APATIN I POLICIJA NA OBALI DUNAVA! Veruje se da su upali u reku! Potresne scene na licu mesta! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook/Nove Apatinske Novine

Potraga za dečacima iz Apatina

Dva maloletna dečaka nestala su juče u poslepodnevnim časovima kod obale Dunava u Apatinu, a na obali reke su se okupili meštani ovog grada, kako bi pružili podršku roditeljima dok čekaju bilo kakvu informaciju o njihovoj deci.

 

 

Žandarmerija se nalazi na licu mesta i u toku je velika potraga za mališanima.

Građani, prijatelji i rođaci nestalih dečaka okupili su se na mestu gde su sinoć nađeni njihovi bicikli.

Jedna meštanka za Kurir je ispričala da misli da su hteli da pokvase noge, te da su potom obojica upali u vodu, s obzirom da su pored njihovih bicikli pronađene i patike.

- Najverovatnije su sišli malo da pokvase noge, jer su skinuli patikice. Verovatno su upali u vodu obojica, strašno je ovo, mnogo je potresno - rekla je potresena meštanka.

Građani su u šoku, kažu da su u pitanju zlatni dečaci.

Dok čekaju ronioce Žandarmerije, obišli su obalu i deo priobalja. Tu je i ekipa Hitne pomoći, predsednica opštine Apatin Dubravka Korać i policija... 

- Dunav baš na tom mestu gde su dečaci nestali meandrira i svom svojom silinom udara u obalu baš na toj tački i nastavlja kretanjem u desno i zato je tu i dubina gotovo 25 metara -  kaže iskusni dugogodišnji ronilac Dušan Banjac, član DPA APATIN - Društva za podvodne aktivnosti i dodaje:

- Visok vodostaj daje dodatnu snagu i brzinu i zato je ronjenje otežano i gotovo rizično sa malom šansom za uspeh - rekao je ovaj iskusni ronilac.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading