SVE JE POČELO U VAŠINGTONU PRE 17 GODINA! Anina prijateljica uputila Ani Volš potresne poruke: Gde si, drugarice? (FOTO)

Autor:

Hronika

14.01.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne objave nakon nestanka Srpkinje danima objavljuje njena prijateljica.

SVE JE POČELO U VAŠINGTONU PRE 17 GODINA! Anina prijateljica uputila Ani Volš potresne poruke: Gde si, drugarice? (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Beograđanka Ana Volš nestala je 1. januara ove godine i ta vest odjeknula je na samo u Kohasetu gde je živela sa suprugom Brajanom i njihovo troje dece, već u čitavoj Americi i Srbiji.

Slučaj se prati iz sata u sat i čekaju se nove informacije.

Ubrzo nakon što je nestala, njena prijateljica Keri Vestbruk, za koju je Ana isticala da se druže 17 godina, neprekidno upućuje poruke nestaloj Srpkinji.

Ona je pre 5 dana postavila njihovu zajedničku sliku uz opis:

- Molim te budi ok, drugarice! Volimo te! - dok su se u komentarima molili da se Ana pronađe.

 

 

Na osnovu fotografija koje objavljuje vidi se da su njih dve stare prijateljice i da su tokom godina imale mnogo zanimljivih uspomena.

Keri je pre 4 dana podelila zajedničku fotografiju iz albuma uz pitanje:" Ana Volš, gde si, drugarice?"

 

 

Sećam se spuštenih prozora na mojoj Mazdi B2300 dok letim sporednim putem letnjeg dana slušajući pesmu „My doorbell" koja je bila broj 4 na miks CD-u koji sam snimila za tebe. Oboje smo volele frape sa ukusom francuske vanile u staklenoj boci i sveće od TJ max. Sećam se da sam gledao reprize MASH-a dok je Ira učila za svoj vinski ispit. Ana, volela bih da se smeješ sa mnom zbog tog sećanja dok ga prepičavamo tvojim dečacima - piše u jednoj objavi.

 

 

Sećanja su se nizala, pa je tako Keri objavila i fotografiju Ane u sobi punoj plišanih igračaka i napisala:

A tu je bio i dan kada je Vil prevrnuo tvoju sobu naopačke i zapalio petarde u kući... Volim te, prijateljice.

 

 

Poslednja u nizu je Anina fotografija iz mlađih dana na kojoj ima smeđu kosu, a koju je prijateljica objavila pre 7 časova.

 

 

Keri Vestbruk je Anina prijateljica sa kojom se druži više od 17 godina, sudeći po Aninoj objavi na Instagramu. Upoznale su se u Vašingtonu, a Beograđanka je njihovu zajedničku sliku podelila pre oko 7 i po meseci.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara ove godine kada je krenula na let za Vašington. Policija intenzivno traga za njom već 13 dana, a njen suprug Brajan Volš uhapšen je zbog ometanja istrage.

Do sada je pronađen nož i tragovi krvi u podrumu kuće, a na obližnjoj deponije kese pune krvavih maramica, tepih, sekira i testera sa biološkim materijalom, a još uvek se čeka DNK analiza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading