DIVLJAČKE SCENE NA FARMI! Takmičar doživeo NERVNI SLOM, pa počeo sve da LOMI, opsadno stanje na imanju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boža Džons dobio nervni slom!

DIVLJAČKE SCENE NA FARMI! Takmičar doživeo NERVNI SLOM, pa počeo sve da LOMI, opsadno stanje na imanju!

Foto: Printscreen Narodna TV

U poslednjem izdanju popularnog rijalitija "Farma 8", takmičar Boža Džons je doživeo nervni slom koji je šokirao ostale učesnike i gledaoce. Nakon što ga je devojka Elena dovela do pucanja, Boža je izgubio kontrolu nad svojim emocijama i počeo da baca sve predmete po imanju, lomi ih i šutira, izazivajući haos.

Ostali takmičari su bili zatečeni i prestravljeni Božinim postupcima. Neki od njih su pokušavali da ga smire, dok su drugi samo posmatrali u šoku. Neki su se uplašili za svoju sigurnost i odlučili da se udalje od Bože kako bi izbegli mogući incident.


Boža Džons je bio jedan od najkontroverznijih takmičara ove sezone "Farme 8". Njegova oštra narav i sukobi sa drugim učesnicima već su privukli pažnju javnosti, ali niko nije očekivao da će doći do ovakvog eksplozivnog ponašanja.

Nakon što je došao sebi, Boža je dao izjavu u kojoj je priznao da je izgubio kontrolu i da se kaje zbog svog postupka. Takođe je istakao da je pritisak takmičenja i odnosa sa Elenom bio prevelik za njega i da je pukao pod tim teretom.

Jedan od najbližih prijatelja Bože Džonsa, poznati pevač, takođe je dao izjavu za medije, izražavajući svoju zabrinutost za mentalno zdravlje svog prijatelja i pružajući mu podršku u ovim teškim trenucima.

Incident koji se desio na imanju rijalitija "Farma 8" pokazao je koliko su pritisak, izolacija i emotivni konflikti mogu uticati na mentalno zdravlje takmičara. Nadamo se da će Boža Džons uspeti da se oporavi od ovog događaja i da će dobiti neophodnu podršku kako bi nastavio sa svojim učešćem u rijalitiju. Ovaj incident takođe je podsetnik na važnost brige o mentalnom zdravlju i podrške osobama koje prolaze kroz teške emocionalne izazove.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading