REGRUTACIJA NA "FARMI 8": Dva buduća vojnika hitno idu na obuku - ušli u rijaliti, ali NEĆE MOĆI DA IZBEGNU VOJNI ROK (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremni da izdrže sve za svoju državu!

REGRUTACIJA NA "FARMI 8": Dva buduća vojnika hitno idu na obuku - ušli u rijaliti, ali NEĆE MOĆI DA IZBEGNU VOJNI ROK (FOTO)

Foto: Tanjug/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ, Wikipedia

Poznati učesnik rijaliti programa "Farma 8" Kristijan Golubović odlučio je da postavi izazovnu vežbu za Božu Džonsa i Predraga Pecu Lazića kako bi testirao njihovu fizičku spremnost.

Cilj ovog testa bio je da se utvrdi ko od njih dvojice bi se bolje snašao u vojsci, a izazov je bio sastavljen od vežbi poput piramide od pet do jedan, sklekova, čučnjeva, kao i skokova.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović trenira buduće vojnike Božu i Pecu

Kada je Kristijan postavio izazov, Peca je izrazio svoje sumnje, vičući:

- Spadaju mi pantalone!

Međutim, Kristijan nije odustajao, već je uporno bodrio Pecu da se suoči sa izazovom i pokuša da obavi vežbe. Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti i postala predmet rasprave o fizičkoj spremnosti i mentalnoj izdržljivosti učesnika "Farme 8".

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Predrag Peca Lazić se muči sa sklekovima


Sa druge strane, Boža se hrabro suočio sa postavljenim izazovom.

- Ajmo, pet sklekova i gledaj napred!

Ova reakcija pokazala je Božinu odlučnost da se izbori sa testom, dok je njegova sledeća izjava dodala dozu humora celoj situaciji.

- Povratiću - zakukao je u jednom momentu Boža.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Boža Džons na kraju pao u zagrljaj Goluboviću

Kristijan je tokom izazova pružao emocionalnu podršku obojici odabranih momaka, ističući značaj borbe za državu i porodicu.

- Za državu izdrži - bodrio ih je Golubović uz poklike, koji predstavljaju dodatni motivacioni faktor kojim je naglasio ozbiljnost zadatog izazova.

Podsetimo, obavezni vojni rok, koji je suspendovan 2011. godine, kako je najavljeno, od sledećeg septembra se vraća u Srbiju. 

Prva generacija regruta, rođeni 2006. godine, najpre će biti ti mladići koji ove godine postaju punoletni, a sledeće će biti 19-godišnjaci i u godinama u kojima se ranije i najčešće odlazilo u kasarnu, kako u vreme JNA, tako i dok je obavezni vojni rok postojao u Vojsci Jugoslavije, odnosno, Vojsci Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading