NEOČEKIVANI OBRT U SVETU RIJALITIJA! Odustala od takmičenja u poslednjem trenutku, a EVO GDE JE POTOM UHVAĆENA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su bili iznenađeni njenom odlukom!

NEOČEKIVANI OBRT U SVETU RIJALITIJA! Odustala od takmičenja u poslednjem trenutku, a EVO GDE JE POTOM UHVAĆENA! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen

Pevačica Maja Nikolić iznenadila je čitavu javnost sinoć kada se nije pojavila na imanju u Šimanovcima, gde je trebalo da uđe u rijaliti "Farma 8".

Foto: printscreen/instagram.com/majanikolic_official

Maja Nikolić

Mnogi su bili iznenađeni njenom odlukom, a razlozi za to još uvek nisu poznati.

Međutim, danas se Maja ipak oglasila na svom Instagram profilu, objavivši video u provokativnoj crnoj mini haljini, ističući svoje bujno poprsje. Očigledno je da je Maja i dalje u centru pažnje, čak iako nije zakoračila na "Farmu", i pored toga što je najavila da će je helikopterom spustiti na imanje.

Spekulacije o razlozima odustajanja

Spekulacije o razlozima Majinog odustajanja od ulaska na Farmu 8 su mnogobrojne. Kristijan Golubović je prokomentarisao da je Maja možda planirala da uđe kako bi ga provocirala i time izazvala njegovu diskvalifikaciju. Međutim, Golubović je naglasio da je sada drugačiji čovek i da bi voleo da Maja ipak uđe.

Foto: ST/Tamara Pavišić, printscreen/RED TV

Maja Nikolić i Kristijan

Neizvesnost oko budućeg učešća

Javnost je sada u neizvesnosti da li će se Maja Nikolić ipak naknadno pridružiti ostalim učesnicima na imanju. Razlozi za njeno odustajanje nisu jasni, ali je sigurno da bi njeno učešće dodatno začinilo dešavanja u rijalitiju.

Maja Nikolić i dalje intrigira javnost, a njeni potezi privlače pažnju medija i publike. Ostaje da vidimo da li će se Maja ipak naći među učesnicima Farme 8 i kako će se cela situacija razvijati. Sve u svemu, ovo je još jedan neočekivani obrt u svetu rijaliti programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading