URNEBESNA SCENA NA FARMI 8! Kristijan Golubović JEDNIM POTEZOM izazvao totalni haos na mrežama - OVO DO SADA NISMO VIDELI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesni snimak!

URNEBESNA SCENA NA FARMI 8! Kristijan Golubović JEDNIM POTEZOM izazvao totalni haos na mrežama - OVO DO SADA NISMO VIDELI!

Foto: Printscreen/Narodna

Kristijan

U poslednjih nekoliko dana, život Kristijana Golubovića postao je očigledno izuzetno intenzivan i turbulentan, što mu nije ostavilo mnogo vremena za odmor pre nego što je kročio na imanje u rijalitiju "Farma".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rijaliti_serbia

Uprkos svim obavezama i stresu, Kristijan se našao u situaciji koja je bila prilično komična -zaspao je na sred stola, dok su ostali učesnici razgovarali. Njegova glava je neprekidno padala, što je izazvalo smeh među ukućanima koji su posmatrali ovu neobičnu scenu.

Podsećamo, na "Farmu 8" stigao je danas i čuveni Proka, koji je došao s važnom misijom - da zajedno sa farmerima izabere novog vođu imanja. Proka je okupio sve učesnike i najavio im da će imati priliku da izaberu novog gazdu, naglasivši da će sledeći put oni koji ispadnu iz igre biti ti koji će birati novog vođu.

Foto: RTV PINK printscreen

Proka i Kristijan

Ubrzo zatim, većina ukućana jednoglasno je odlučila da Kristijan bude novi gazda, što je dodatno naglasilo njegov status i popularnost među učesnicima. Proka je, s druge strane, bio zadovoljan ovim ishodom i dodao je: "Ja sad idem da pričam sa Kristijanom, daću mu ključ od gazdinske kuće." Ova izjava je još više osnažila Kristijanovu poziciju i jasno stavila do znanja da ga ostali učesnici vide kao vođu, čak i u trenucima kada je bio fizički prisutan ali duhom odsutan, spavajući na stolu.

Sve u svemu, Kristijanov ulazak u rijaliti bio je obeležen ne samo stresom i brzim tempom života, već i nesvakidašnjim situacijama koje su dodatno obeležile početak njegovog boravka na imanju. Ova kombinacija komedije i ozbiljnosti stvara jedinstvenu atmosferu, koja će sigurno privući pažnju gledalaca i učiniti da se postavi pitanje kako će se njegov karakter razvijati tokom rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading