MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA U ELITI 8! Odlukom UČESNIKA leti napolje, moraće da plati KAZNU OD 50.000 EVRA! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari van sebe!

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA U ELITI 8! Odlukom UČESNIKA leti napolje, moraće da plati KAZNU OD 50.000 EVRA! ŠOK!

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnici rijaliti programa "Elita 8" dočekali su još jedno vanredno pismo Velikog Šefa, a ovoga puta odluka je bila konačna. Nakon što nisu postigli jednoglasnost, doneta je odluka da će Luka Vujović biti momentalno diskvalifkovan iz daljeg takmičenja i suočiti se sa kaznom u iznosu od čak 50.000 evra. Ova odluka izazvala je burne reakcije među učesnicima, koji nisu krili rekacije nakon što je pismo produkcije pročitano za crnim stolom.

- S obzirom da niste bili jednoglasni, odlučeno je da će Luka biti izbačen iz "Elite" i snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa, Miloš Radulović Soni.

Republika

Foto: Instagram.com

Luka Vujović diskvalifikovan

Podsećanja radi, juče je tokom fudbala u "Eliti 8" došlo do neviđenog haosa. Naime, Ivan Marinković zgazio je Luku Vujovića i ubo ga prstom u rebra, nakon čega je Luka nasrnuo na njega. Kako je Pink saopštio, Vujović je hitno kažnjen oduzimanjem šestomesečnog honorara jer je agresivno ponašanje u rijalitiju strogo zabranjeno.

Međutim, sukob između Ivana Marinkovića i Luke Vujovića dodatno je zakomplikovao situaciju. Upravo zbog toga, svi učesnici imali su zadatak da donesu zajedničku odluku o tome da li će Luka nastaviti svoje učešće u programu. Ova odluka je zahtevala apsolutno jednoglasno glasanje, što je dodatno stavilo pritisak na takmičare "Elite 8".

- Elito, s obzirom da je sinoć došlo do sukoba Ivana i Luke, donećete večeras odluku da li Luka treba da nastavi učešće. Neophodno je da glasate apsolutno svi - glasilo je prvobitno pismo, koje je pročitao je ovonedeljski vođa, Soni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading