UČESNICI ODLUČUJU O NJEGOVOJ DISKVALIFIKACIJI! Vanredno obaveštenje produkcije sve ZAPREPASTILO, muk u Beloj kući!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraju odmah da donesu odluku!

UČESNICI ODLUČUJU O NJEGOVOJ DISKVALIFIKACIJI! Vanredno obaveštenje produkcije sve ZAPREPASTILO, muk u Beloj kući!

Foto: RTV PINK printscreen

Poslednje pismo koje je stiglo u Belu kuću izazvalo je nemir među učesnicima rijaliti programa "Elita 8". Nakon što je vođa Miloš Radulović Soni pročitao šta se nalazi u pismu, postalo je jasno da je pred njima veoma važna odluka koja će uticati na tok takmičenja.

Naime, sukob između Ivana Marinkovića i Luke Vujovića, koji se dogodio prethodne noći, dodatno je zakomplikovao situaciju. Upravo zbog toga, svi učesnici moraju da donesu zajedničku odluku o tome da li će Luka nastaviti svoje učešće u programu. Ova odluka će zahtevati apsolutno jednoglasno glasanje, što dodatno stavlja pritisak na takmičare "Elite 8".

- Elito, s obzirom da je sinoć došlo do sukoba Ivana i Luke, donećete večeras odluku da li Luka treba da nastavi učešće. Neophodno je da glasate apsolutno svi - glasilo je pismo, koje je pročitao je ovonedelji vođa, Soni.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Veliki šef poslao pismo u Elitu 8

Učesnici su pozvani da pažljivo razmotre sve relevantne činjenice i argumente pre nego što donesu konačnu odluku. Ovonedeljni događaji su doveli do značajnih promena u dinamici među učesnicima, a odluka o Lukinom učešću će imati dalekosežne posledice na dalji tok takmičenja.

Podsećanja radi, juče je tokom fudbala u "Eliti 8" došlo do neviđenog haosa. Naime, Ivan Marinković je zgazio Luku Vujovića i ubo ga prstom u rebra, nakon čega je Luka nasrnuo na njega. Kako je Pink saopštio, Vujović je hitno kažnjen oduzimanjem šestomesečnog honorara jer je agresivno ponašanje u rijalitiju strogo zabranjeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading