MAJA MARINKOVIĆ ČISTI GALERIJU, INTIMNI SNIMCI S CAREM ĆE SRUŠITI INTERNET! Filip čupa kosu zbog ove objave!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je odlučila da totalno raskrinka Filipa Cara, s kojim se ponovo pomirila.

MAJA MARINKOVIĆ ČISTI GALERIJU, INTIMNI SNIMCI S CAREM ĆE SRUŠITI INTERNET! Filip čupa kosu zbog ove objave!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Bivša učesnica "Elite 7" Maja Marinković, poznata po svojoj atraktivnosti, bila je nedavno predmet pažnje paparaco kamera emisije "Paparco lov". Kamere su je uhvatile u jednom prestoničkom tržnom centru u luksuznom naselju, gde se opušteno družila s drugaricom koja ju je fotografisala dok se Marinkovićeva izvijala i pokazivala obline.

Radomir Marinković Taki, njen otac, došao je po nju i odvezao je na nekoliko lokacija pre nego što ju je vratio kući u prestižnom prestoničkom naselju, gde trenutno živi. U blizini svoje zgrade Maja je imala problem s pronalaskom ključeva u svojoj tašni, pa je morala da ih traži, pažljivo preturajući po tašni koju je stavila na pod.

Podsetimo da je Maja nedavno bila u centru skandala nakon što je otkrila snimke sa Filipom Carom, koji su potvrdili njihovu vezu tokom leta. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i medijskih kuća. Marinkovićeva je juče objavila zanimljiv stori, koji je vrlo brzo postao viralan, ali se ona iznenada pokajala i uklonila ga sa društvenih mreža.

- Dragi moji, samo da vas pozdravim i kažem vam da ono što ste gledali tokom prethodna dva dana nije ništa, verujte mi, sad ćete imati mnogo zanimljiviji repertoar, tako da uzmite kokice i televisa presenta može početi - saopštila je Maja putem svog storija na Instagramu, ali je kasnije ta objava uklonjena s njenog profila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading