NEOČEKIVANI OBRT U ODNOSU ANĐELE I GASTOZA! Tek se sada "zakuvalo", Ena umešala prste u sve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomno se prati svaki korak Anđele i Gastoza.

NEOČEKIVANI OBRT U ODNOSU ANĐELE I GASTOZA! Tek se sada "zakuvalo", Ena umešala prste u sve!

Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Pink TV

Marko Đedović, poznati učesnik rijaliti šou programa, dao je svoj sud o trenutnoj situaciji iz rijalitija "Elita 8", fokusirajući se na ljubavni odnos između Nenada Marinkovića Gastoza i Anđele Đuričić.

Komentarišući njihov odnos, Đedović ističe da je njihov dan bio buran, počevši od prvog poljupca pa sve do svađe i prekida komunikacije. On naglašava da je ljubomora koju Anđela oseća zapravo znak zaljubljenosti, te da će se njih dvoje miriti i svađati još mnogo puta dok ne steknu sigurnost u svoj odnos. Prema njegovim rečima, njih dvoje su zaljubljeni i uprkos nesuglasicama, predviđa da će ostati zajedno.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Đedović

 

Đedović ističe da ljubavne igrarije između Nenada i Anđele ukazuju na dublje emocije i strah od gubitka, te da su njihove svađe i pomirenja deo procesa upoznavanja i sticanja sigurnosti u vezi.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Ljubavne igrarije, pa malo mozga ko ima vidi da Anđela već ljubomoriše, a to je ono i čega se plašila, a da ne ljubomoriše ne bi ni osećala ništa.... Što bi bilo ko nekome ljubomorisao ako mu nije stalo?! Sve to samo bude preformulisano u rečenice tipa "Ne bih da me pravis budalom" "Necu da ispadnem budala, nisi odrzao rec" i tako dalje... Znate po sebi kad to kažete osećate ljubomoru, ljubomora je znak zaljubljenosti. Tako da oni su zaljubljeni i miriće se i "svađati" jos 500 puta, dok se dobro ne upoznaju i steknu sigurnost.... Tako da ide pomirenje, pa opet tako nešto i u krug, ali će biti zajedno siguran sam - za Pink.rs govorio je Marko Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading