ŠA DIVLJA PO IMANJU! Trese se imanje u Šimanovcima, OVE PSOVKE niste čuli ni od Lepog Miće! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi!

ŠA DIVLJA PO IMANJU! Trese se imanje u Šimanovcima, OVE PSOVKE niste čuli ni od Lepog Miće! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob između Nenada Aleksića Ša i Aleksandra Anđelića ne jenjava ni dan nakon što je počeo u rijalitiju "Elita 8". Nenad je nastavio da prati Aleksandra i da mu dobacuje, konstantno ga provocirajući. Ovaj sukob nije prošao bez gnusnih uvreda koje su pale sa obe strane.

Nenad Aleksić Ša, poznat po provokativnom ponašanju, nije propustio priliku da nastavi sa svojim postupcima u rijalitiju "Elita 8". On je konstantno pratio Aleksandra Anđelića i dobacivao mu, izazivajući ga na različite načine. Njegovo ponašanje izazvalo je nezadovoljstvo kod ostalih učesnika rijalitija, a gledaoci su bili šokirani njegovim postupcima.

 

Sa druge strane, Aleksandar Anđelić nije ostao ravnodušan na Nenadove provokacije. On je pokušavao da se uzdrži, ali je na kraju i sam uzvratio uvredama. Ovaj sukob između dva učesnika "Elite 8" doveo je do napetosti u kući, a publika je bila zatečena ovakvim obrtom događaja.

- Ovako... Ovamo, kako puši k*rva, kako mama k*rva puši? Kako puši?! Vidi ga! Ti ne možeš ni da kročiš tamo! Da li te je j*bao Miša frizer? K*rao te u b*lju! J*bem ti ženu u usta! Id*k*m se onoj k*rvi u usta! - bio je gnusan Ša u psovkama. 

Sukob između Nenada Aleksića Ša i Aleksandra Anđelića u rijalitiju "Elita 8" izazvao je burne reakcije kako među učesnicima, tako i kod publike. Nenadove provokacije i uvrede nisu prošle neprimećeno, a situacija u kući je postala napeta. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati ova situacija i da li će doći do smirivanja tenzija među učesnicima.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading