MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA KOD DOKTORA! Starleta se oglasila i otkrila kako se sada oseća! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ponovo otišla kod dotkora.

MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA KOD DOKTORA! Starleta se oglasila i otkrila kako se sada oseća! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

Poznata starleta Maja Marinković izazvala je veliku pažnju javnosti odlukom da danas poseti plastičnog i estetskog hirurga radi korekcije lica. Maja, koja je poznata po svojoj otvorenosti o estetskim intervencijama, time je još jednom pokazala transparentnost i brigu o svom izgledu.

Maja Marinković je poznata po svojoj iskrenosti kada je reč o estetskim korekcijama. Ona nije skrivala činjenicu da je u prošlosti imala nekoliko estetskih intervencija, a njena otvorenost na tu temu je izazvala različite komentare javnosti. Mnogi su pohvalili Majinu iskrenost, dok su drugi kritikovali njen odnos prema sopstvenom izgledu.


Ova poseta plastičnom hirurgu izazvala je brojne spekulacije među obožavaocima Maje Marinković. Dok jedni smatraju da je reč o još jednoj estetskoj intervenciji koja ima za cilj brisanje tragova vremena, drugi su mišljenja da je Maja možda odlučila da promeni svoj stil i izgled.

Jedno je sigurno - Maja Marinković je pokazala hrabrost i transparentnost svojom odlukom da poseti plastičnog hirurga. Bez obzira na razloge posete, važno je naglasiti da svako ima pravo da odlučuje o svom izgledu i da brine o sopstvenom samopouzdanju. Maja je svojom otvorenošću još jednom podsetila javnost da je važno voditi računa o svom izgledu na način koji je najbolji za svakog pojedinca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading