POSLEDNJE PRIPREME ZA ULAZAK U ELITU 8: Maja Marinković rešila sve da PODELI sa fanovima, oni jedva dočekali! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je napokon prekinula tišinu!

POSLEDNJE PRIPREME ZA ULAZAK U ELITU 8: Maja Marinković rešila sve da PODELI sa fanovima, oni jedva dočekali! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković

Popularna starleta i bivša učesnica poznatog rijalitija "Elita 7", Maja Marinković, iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavila fotografije iz frizerskog salona, otkrivajući svoju potpuno novu frizuru. Nakon što je godinama nosila dugu crnu kosu, odlučila se na drastičnu promenu i skratila je svoju kosu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. 

Uzbuđena zbog ove promene, bivša rijaliti učesnica je podelila fotografije na kojima pozira sa svojim novim imidžom, ističući kako se oseća osveženo i samouvereno sa svojom novom frizurom. Mnogi od njenih fanova su izrazili oduševljenje novim izgledom i pohvalili ovaj njen potez. Međutim, to nije sve. Maja je posetila i svoju doktorku, koja joj je pomogla da osveži lice, a to je njene fanove navelo na razmišljanje da Maja uskoro ulazi u "Elitu 8" i da je pre toga odlučila da ode na remont.

Podsećanja radi, u nedavnom intervjuu za "Premijera vikend specijal", Maja Marinković je otvoreno progovorila o svojim ljubavnim odnosima, aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elita 8" i svojim stavovima o majčinstvu.

Na pitanje da li je istina da je obnovila vezu sa Filipom Carem, Maja je jasno demantovala takve spekulacije.

- Svašta se nešto pisalo. To nije istina. Umorila sam se od toga - rekla je Maja i istakla da trenutno nema kontakt sa Filipom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading