PUKLO PRIMIRJE IZMEĐU JELENE I IVANA: Zbog ovog cimera se ponovo UHVATILI ZA VRATOVE, on zbog nje IZVUKAO DEBLJI KRAJ (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekipelo joj kad je videla snimke!

PUKLO PRIMIRJE IZMEĐU JELENE I IVANA: Zbog ovog cimera se ponovo UHVATILI ZA VRATOVE, on zbog nje IZVUKAO DEBLJI KRAJ (FOTO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Tokom emisije "Gledanje snimaka" pukla je tikva i između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića koji su bili sklopili primirje, a sada su opet ušli u konflikt zbog Danijela Dujkovića Munjeza.

Republika

Foto: printskirn tv pink

Jeleni Ilić prekipelo, pa ušla u fajt sa Ivanom i Munjezom

Naime, Jeleni je u jednom momentu prekipelo zbog Ivanovih uvreda, pa je u sve to uvukla i Munjeza, koji tvrdi da je on držao njenu stranu i pravdao je. 

- Ivan priča o mom vaćarenju, iznosi sumnje da sam ga varala a priča da nisam ta osoba koja je bila u prethodnoj sezoni. Mislim da ne treba da raspreda o mojim odnosima i ne treba da se šokira ako mi se neko sviđa ovde, svašta je ispričao o meni i neka nastavi sad sa Munjom da me ponižava - vikala je Jelena, a Munjez je uzvratio:

- Ja nikada nisam pričao da sam bio sa Jelenom i ovde se sad folira, pljuje sztalno devojka pa liže. I dalje mu daje na značaju i onda kad ustanem da je branim na kraju ja izvučem deblji kraj, posle pet meseci će da plače.

- Ti si toliko nebitan faktor u rijalitiju da neću da ti dajem značaja, običan si spletkaroš i nisi kompetentan da bilo šta pričaš, samo verglaš u prazno i presmešan si - nakrpila ga je Jelena.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Danijel Dujković Munjez izvukao deblji kraj

- Ja sam došao da komentarišem tvoju sramotu, ako već tako pričaš, izblamirala si se za sve pare - odbrusio je Munjez.

- Mislim da sam bio potpuno jasan na ovom lklipu, pričam na srpskom i ne znam šta da ponavljam sada. Ja sam sebi jasan i poenta je da sam samo pričao da se vaćarila i da mi nije jasno da radi neke stvari sa muškarcima i onda može normalno da priča sa mnom - zaključio je Ivan.

Republika

Foto: printskirn tv pink

Ivan Marinković ne vidi ništa sporno u svom izlaganju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading