LETELO PERJE PO "ELITI"! IVAN I JELENA U NIKAD VEĆEM KLINČU! Obezbeđenje nije smelo da se pomeri, evo šta se još dešavalo na imanju (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti već dve godine ne možeš da imaš s*ks, istakla je Jelena dok je provocirala Ivana!

LETELO PERJE PO "ELITI"! IVAN I JELENA U NIKAD VEĆEM KLINČU! Obezbeđenje nije smelo da se pomeri, evo šta se još dešavalo na imanju (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici rijalitija "Elita 8" Ivan Marinković i Jelena Ilić ušli su u brutalan verbalni okršaj, prilikom čega su izrekli najgnusnije uvrede. Bivši supružnici danima ne prestaju da se peckaju, a sada je nastao haos kada je Ivan pomenuo to koliko se kaje zbog odnosa s bivšom suprugom. 

- Pre mene nisi imala da jedeš. Kompleksašice jedna jadna, sram da te bude - kazao je Ivan.

- Paćeniče jedan. Krov ti prokišnjava - istala je Jelena.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Ilić i Ivan Marinković okršaj

 

- Ali ti nemaš nikog, jadna si i bedna. Najgora si, odvratna si - istakao je Ivan.

- Godinama si bila sa mnom, imali smo se*s, a onda dođeš i vređaš me - kazao je Ivan.

- Ti već dve godine ne možeš da imaš se*s - istakla je Jelena.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Ilić i Ivan Marinković okršaj

 

- Nesrećnice jedna, nemaš ni dan radnog staža. Dok sam bio u rijalitiju, ti si se je*avala u mom stanu. Sram da te bude - istakao je Ivan.

- Tebe tvoje dete ne voli. Jadniče poremećeni. Raspadaš se, sve ti se raspada. Sestra ti se raspada, sve ti se raspada - rekla je Jelena.

- Tebi se mama raspada. Pričala si mi da je tvoj tata varao tvoju mamu. Moja sestra radi, a ti si neradnica - kazao je Ivan.

- Ti si klošar najveći. Tvoja sestra je nar*omanka, to si mi sam rekao - rekla je Jelena.

- Potrudiću se da te strpam u zatvor, ne brini. Odvratna osobo, najgora si. Godina si bila najgora prema meni, ološu jedan. Nju su zanela svetla velikog grada. Bio sam pijan svaki dan, a navodno sam se njoj takav ja dopadao. Ona me je tad želela, pravila dete sa mnom, a zapravo od nje takve ne može gore - kazao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading