MAJINO UČEŠĆE U "ELITI 8" BIĆE POTPUNO DRUGAČIJE OD SVIH PRETHODNIH RIJALITIJA: Procurile skandalozne informacije o njenom ulasku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi Maje Marinković krenuli da je zatrpavaju porukama!

MAJINO UČEŠĆE U "ELITI 8" BIĆE POTPUNO DRUGAČIJE OD SVIH PRETHODNIH RIJALITIJA: Procurile skandalozne informacije o njenom ulasku!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković je u svojoj emisiji "Magazin In" ugostila Maju Marinković, Lepu Lukić, Višnju Petrović, Miju Borisavljević, kao i svoje kolege, a kako je bilo dosta zanimljivih tema, izjave gostiju brzo su završile na društvenim mrežama! 

Maja je komentarisala svoje ljubavne izbore u rijalitiju, a kada je objavila fotografiju putem Instagrama, odmah su stigli saveti za učešće u osmoj sezoni "Elite", koja je već počela. Kako mnogi zaključuju, Maja će se uskoro pridružiti aktuelnim učesnicima, pa su joj fanovi dali uputstva:

Republika

Foto: RTV Pink

Maja Marinković

 

- "Ako uđeš, samo sama da budeš", "Makii, ne treba ti niko u rijalitiju, sama si najjača", "Kraljica naša, vreme je da budeš sama", "Majo, uđi u Elitu", "Svi nebitni bez Maje"... - glasili su samo neki od komentara ispod njene fotografije na Instagramu.

 

 

- Mene sve to jako zaboli, ja se u ljubavnom odnosu dajem 100 posto. Lojalna sam i očekujem isto. Jako je teško, naravno da se loše osećam i da mi je teško dok čekam nečiji poziv. Naravno da me boli, ali rešeje svega toga je više samopoštovanja. Osećam se loše i bezvoljno. Pustim da traje ta veza bez obaveza dok se ne desi ozbiljan problem - rekla je Maja i dodala:

- Moje veze su bile jako toksične i ne treba niko na mene da se ugleda. Sada sam slobodna, sa Stanislavom sam se razišla civilizovano. U početku sam patila, sada više ne. Sagledala sam i shvatila da to nema perspektivu i da je ovako najbolje. Lažemo sami sebe. Za mene je bitan odnos, poštovanje, kao se on ophodi prema meni. Ja sam imala mnogo veća očekivanja, mnogo sam se više dala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading