URGENTNO OBRAĆANJE IZ ELITE 8! Mateji Matijeviću poslata HITNA PORUKA pred opasnu OPERACIJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivne reči ganule gledaoce!

URGENTNO OBRAĆANJE IZ ELITE 8! Mateji Matijeviću poslata HITNA PORUKA pred opasnu OPERACIJU!

Foto: Ministarstvo zdravlja, Printscreen/Pink TV, Wikikmedia/Srđan Popović

Danas su voditelji emisije Borislav Terzić Terza i Danijel Dujković Munjez napravili emotivnu pauzu u vođenju programa kako bi se obratili svom prijatelju Mateji Matijeviću. Naime, Mateja je sinoć hitno napustio rijaliti "Elita 8" zbog hitne operacije, a svojim cimerima je neprestano u mislima.

- Moramo da spomenemo našeg Mateju, ovde piše "Loco, loco" jer smo mi Hurricane jedan trio. To je naš drugar koji ima zdravstveni problem, to je jedna ljudina, jedan dobar dečko. Samo da mu damo podršku, svi smo tu uz njega - rekao je Munjez.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Terza i Munjez se obratili Mateji Matijeviću

Podsećanja radi, takmičar "Elite 8" Mateja Matijević sinoć je hitno napustio rijaliti. Veliki šef je poslao pismo učesnicima rijalitija kojim ih je obavestio zbog čega se ovo dogodilo.

Draga Elito, moramo da vas obavestimo da je Mateja morao da napusti "Elitu" iz zdravstvenih razloga. Moraće da ide na operaciju, a vratiće se nakon oporavka - glasilo je pismo koje je posalo Veliki Šef.

Podsećamo, kako je Republika prva pisala pre nekoliko dana, Mateji je zakazana operacija testisa. On se tada poverio Eni Čolić da će biti odsutan mesec dana. Nakon ovoga na društvenim mrežama pojavili su se statusi s Matejinim ranijim izjavama.

- E, on je pre pričao da ima bolest nešto s testisima i da mora da operiše i da su mu rekli da teško da može da ima decu i da mora to redovno da kontroliše, sigurno je to, šteta, nije loš dečko - glasi jedna objava na društvenoj mreži.

Ovim povodom danas se oglasila i Matejina majka, koja je potvrdila da njenog sina čeka ozbiljna borba.

- Tačno je, izašao je, mora na operaciju - rekla je ona, prenosi Alo, a na pitanje zbog čega, njegova majka je odgovorila:

Moj sin ne bi voleo da ja govorim o tome. Imao je problem i pre s tim, biće sve u redu. Izvinite, malo je neprijatno da pričam o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading