TERZA KOLABIRAO U SUZAMA! Jezive scene na žurki u "Eliti 8" - uhvatio se za GLAVU, pa se SRUŠIO ko sveća! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da obuzda emocije!

TERZA KOLABIRAO U SUZAMA! Jezive scene na žurki u "Eliti 8" - uhvatio se za GLAVU, pa se SRUŠIO ko sveća! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Ljubavni par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša tokom sinoćnje žurke na imanju u Šimanovcima uživali su u muzici, đuskali i pevali zajedno kad ih je u jednom momentu prekinuo i prišao Borislav Terzić Terzu vidno emotivan. Naime, kako je kamera mogla da uhvati, ljubavnik rijalitija "Elita 8" završio je u suzama, a zatim počeo i da im se izvinjava zbog svojih postupaka i reči iz prošlosti.  

- Pričaćemo napolju, ti ovde nisi dobro, ti nisi normalan - rekla mu je Miona, kada je Terza završio na kolenima ispred nje.

- Žao mi je samo zbog vas dvoje... Teške reči - plakao je Terza, a Aleksić je pokušao da ga bar malo uteši.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Terza se srušio ispred Mione i Ša

- Preteške reči, ali vreme, brate, vreme - zaključio je reper.

Podsećanja radi, starleta Sofija Janjićijević ne prestaje s provokacijama i bezobraznim ponašanjem prema Milici Veličković, bivšoj verenici aktuelnog učesnica rijaliitja "Elita 8" Borislava Terzića Terze. Naime, umesto da se povuče i uživa u novoj vezi s momkom koji očekuje dete s partnerkom koja ga čeka u spoljnom svetu, Sofija bahatim stavom pokušava da ostane u centru pažnje, što joj mnogi zameraju, smatrajući da igra na pogrešnu kartu.

Tokom žurke koja se po tradiciji održala sinoć na imanju u Šimanovcima, Janjićijevićeva se potpuno opustila uz alkohol i muziku. Kako je kamera mogla da usnimi, posebno ju je ponela pesma "Vero, nevero" od folk pevačice Dare Bubamare, koju je pevala s velikim žarom.

Pesma nikad bolja - uzviknula je Sofija u zanosu, a zatim i zapevala stihove:

- "Ali mogu jednom nedeljno da od nje ukradem te"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading