HITNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA! U Elitu uneto specijalno pismo, ukućani prebledeli od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef objasnio učesnicima rijalitija nova pravila.

HITNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA! U Elitu uneto specijalno pismo, ukućani prebledeli od šoka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo

U najnovijem pismu koje je stiglo u Belu kuću, vođa Luka Vujović otkrio je detalje o igri koja će zabavljati stanare ovonedeljnog boravka. Igra Istina ili izazov, koju je zamislio veliki šef, pokrenuće niz neizvesnih i zanimljivih situacija među učesnicima.

Prema rečima Luke Vujovića, vođe ovonedeljne igre, koji je pročitao pismo Velikog šefa - pravila su jasna: svako mora biti iskren, a pitanja i izazovi trebaju biti što intrigantniji i zanimljiviji. Igra započinje tako što vođa postavlja pitanje osobi sa leve strane, a zatim ta osoba bira izazov ili istinu za sledeću osobu sa svoje leve strane. Ovo obećava da će igra biti puna iznenađenja i neobičnih situacija.

 

Ovakva vrsta igre može biti odličan način za unapređenje međuljudskih odnosa među učesnicima. Postavljanje intrigantnih pitanja može dovesti do otvorenijih i iskrenijih razgovora, dok izazovi mogu podstaći timsku saradnju i kreativno rešavanje problema.

- Draga Elito, danas ćete igrati igru Istina - izazov, a igru će započeti vođa tako što će osobu sa leve strane pitati istinu ili izazov. Morate svi biti iskreni. Potrudite se da pitanja budu što interesantniji, a izazovi što zanimljiviji. Pitanja postavljate osobi sa svoje leve strane - pročitao je Luka.

Nepoznato je kako će se stanari Bela kuće snaći u ovoj igri, ali je sigurno da će njihove reakcije biti raznolike i uzbudljive. Igra Istina ili izazov može doneti smeh, ali i neočekivane emotivne trenutke, pružajući publici širom zemlje priliku da bolje upozna učesnike ovog popularnog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading