TERZINA LJUBAVNICA GLAVNA JAHAČICA ELITE 8: Sofija pokazala znanje na delu, nije mogla da se iskontroliše na Bori! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Janićijević kao prava ljubavnica.

TERZINA LJUBAVNICA GLAVNA JAHAČICA ELITE 8: Sofija pokazala znanje na delu, nije mogla da se iskontroliše na Bori! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri u rijalitiju "Elita 8" desio se pravi skandal koji je šokirao javnost. Bora Terzić, poznati biznismen, učesnik rijalitija, uhvaćen je u vrelim poljupcima i dodirima sa svojom ljubavnicom Sofijom Janićijević. Ovaj incident je izazvao burne reakcije među gledaocima, ali i van rijalitija.

Ono što je dodatno šokiralo javnost jeste činjenica da Bora Terzić, kako se činilo, nije mario za svoju trudnu verenicu Milicu Veličković, koja ga čeka kod kuće i treba uskoro da se porodi. Ova situacija izazvala je oštre osude gledalaca i javnosti, koja je osudila Borićevo ponašanje kao nedopustivo i neodgovorno.

 

Skandal sa Borom Terzićem i Sofijom Janićijević izazvao je veliku pažnju javnosti, a društvene mreže su preplavljene komentarima i osudama ovog događaja. Mnogi su izrazili svoje zgražavanje nad Borićevim postupcima, ističući da je neprimereno i neetično ponašanje u javnom prostoru.

Bora Terzić nije stranac kontroverzi, s obzirom na njegovu burnu prošlost i brojne skandale. Ovaj događaj samo je dodatno potpalio vatru oko njegovog lika i dela, ostavljajući javnost u šoku i neverici.

Sofija Janićijević, žena koja je bila u centru ovog skandala, do sada je bila manje poznata javnosti. Međutim, nakon ovog događaja, njen život i postupci došli su pod lupu javnosti, a mnogi su zainteresovani da saznaju više o ovoj enigmatičnoj ženi.

Skandal sa Borom Terzićem i Sofijom Janićijević izazvao je veliku buru u rijalitiju "Elita 8" i van njega. Javnost je zapanjena ovim događajem, a Bora će morati da se suoči sa posledicama svog postupka kako u rijalitiju, tako i u svom privatnom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading