HITNO HOSPITALIZOVANA BIVŠA UČESNICA "ELITE"! Iznenada joj se slošilo, procurili UZNEMIRUJUĆI detalji! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Elite" priključena na infuziju.

HITNO HOSPITALIZOVANA BIVŠA UČESNICA "ELITE"! Iznenada joj se slošilo, procurili UZNEMIRUJUĆI detalji! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Jovana Cvijanović, bivša učesnica "Elite", privukla je pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama, a posebno na Tik-toku, gde redovno snima lajvove s bivšim cimerima. Međutim, nedavno je svoje fanove zabrinula objavom fotografija iz bolničkog kreveta, na kojima se jasno vidi da je na infuziji.

Ova neočekivana objava izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi su iskazali zabrinutost za Jovanino zdravstveno stanje. Mnogi su se pitali šta je razlog njene hospitalizacije i nadali se da će uskoro dobiti više informacija o tome.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Cvijanović

Iako Jovana nije otkrila razlog svoje hospitalizacije, to nije sprečilo fanove da spekulišu o mogućim uzrocima. Nagađanja su se širila društvenim mrežama, a mnogi su se nadali da će uskoro dobiti zvanično saopštenje o Jovaninom zdravstvenom stanju.

Podsetimo, bivša učesnica "Elite 7", pevačica Jovana Cvijanović, odlučila je da presavije tabak i tuži Uroša Rajačića. Ona je nedavno objavila privatne prepiske sa njim, gde se predstavila kao advokatica, sa kojom je Uroš pokušao da napravi pakleni plan.

Cvijanovićeva je istakla da je Rajačić imao nameru da se osveti kako njoj, tako i Mileni Kačavendi, Urošu Staniću i Nenadu Marinkoviću Bebici, ali da među njima ima još osoba koje su s njihov "plen". Ona je istakla i da Rajačić nije želeo da profitira od nagodbe, ukoliko dobije na sudu, već da uznemiri svoje rijaliti-neprijatelje i sebi priredi dobru zabavu. Cvijanovićeva je takođe tada iznela tvrdnju i da on upravo zbog ovoga nije želeo da se suoči s njom u emisiji "Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading