VELIKO SLAVLJE U "ELITI 8": Čestitke stižu sa svih strana, a zbog dirljivih vesti NJOJ su pošle i SUZE RADOSNICE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki Šef joj je priredio iznenađenje!

VELIKO SLAVLJE U "ELITI 8": Čestitke stižu sa svih strana, a zbog dirljivih vesti NJOJ su pošle i SUZE RADOSNICE!

Foto: Printskrin TV Pink

Učesnica "Elite 8" Snežana Vlajkov stigla je u Dubiozu kako bi proslavila svoj rođendan, a tamo su je dočekala pisma od njenih najbližih, zbog kojih su joj u jednom momentu potekle i suze.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Snežana Vlajkov se rasplakala zbog čestitke koju joj je poslala porodica

Naime, prvo je Veliki Šef poslao pismo na adresu Bele kuće u kome je Snežani čestitao rođendan, te je obavestio da je sve spremno za njeno veliko slavlje.

- Draga Snežo, želimo ti srećan rođendan, puno zdravlja i sreće, zabava je organizovana u Dubiozi - glasilo je pismo Velikog Šefa.

Čim je stigla na mesto proslave, počela je da otvara poklone i čita čestitke.

- Nožas u srcu pronađi dugu i njom oboj život svoj, radost u tvom srcu i prelepe želje neka ti osmeh okiti srce, želimo ti srećan rođendan, mama, tata i ostala familija - pročitala je Snežana, a oči su joj se napunile suzama, ali je ipak nastavila:

- Neka se dani u tvom životu sve sporije troše i neka ti srce dovede najlepše stvari, ljubi te baba!

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Snežana Vlajkov danas proslavlja svoj rođendan

Ona se zatim obratila porodici koja joj fizički jako nedostaje za njen divan dan, pored toga što je uz nju svim srcem i dušom, kako su joj njeni najmiliji ovim putem i saopštili.

- Želim samo da se zahvalim svojoj porodici i da im kažem da ih mnogo volim - zaključila je Sneža.

Podsetimo, Snežina porodica baš i nije bila za to da ona učestvuje u rijalitiju što je za naš portal ova učesnica otkrila pred sam ulazak u "Elitu 8"

Nemam kriminalnu prošlost, ali jesam opasna. Ulazim kao slobodna devojka, imam duge veze, ali nisam sada ni sa kim. Svašta sam videl u karantinu, ali pričaću o svemu samo ako me neko bude dirao, pa da se svetim. Moji nisu bili za to da uđem u rijaliti. Mama nije baš bila za to, a tata me je podržao - rekla je ona za Republiku pre ulaska u studio kod Dušice Jakovljević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading