NAJMORBIDNIJE IZLAGANJE U ISTORIJI RIJALITIJA! Sofija zgrozila gledaoce izjavom o TRUDNOĆI, Milica će napraviti haos!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofiju Janićijević ni najmanje ne zanima stanje Milice Veličković.

NAJMORBIDNIJE IZLAGANJE U ISTORIJI RIJALITIJA! Sofija zgrozila gledaoce izjavom o TRUDNOĆI, Milica će napraviti haos!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emitovanja današnje emisije "Pitanja gledalaca", gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja učesnicima, a odgovori nisu izostali. 

Jedan od učesnika, Borislav Terzić Terza, iznenadio je svojim odgovorima na pitanja koja su mu upućena. Na pitanje o tome koja od dve devojke, Sofija i Milica, izgleda zgodnije i kome se više fizički dopada, Terza je odgovorio da je Sofija ta koja mu se više dopada, što je svakako izazvalo pažnju gledalaca.

Sofija Janićijević takođe nije ostala imuna na provokativna pitanja gledalaca. Na pitanje o empatiji prema trudnoj devojci, ona je iskreno priznala da trenutno nema empatiju za tu situaciju, ističući da ne može da se stavi u tu poziciju jer nije majka i nikada nije bila trudna. Takođe, odgovarajući na pitanje o strahu od reakcije svojih roditelja u vezi sa svojim odnosom, Sofija je istakla da joj je bitno mišljenje njene majke, te da bi bilo glupo da se protivi vezi u kojoj je dečko ostavio sve zbog nje, ukazujući na realnost svoje majke.

 

- Imaš li malo empatije prema trudnoj devojci? - glasilo je pitanje.

- Da imam, ne bih ušla, momentalno nemam, pa neka me osuđuju. Ne poznajem je i ne mogu da stavim sebe u situaciju, nisam majka i nikad nisam bila trudna - pričala je Sofija, nakon čega je dobila još jedno pitanje:

- Terzi si rekla da se plašiš mamine reakcije, zašto ako tvrdiš da nisi kriva i nemaš odgovornost? - glasilo je pitanje.

- Jako me interesuje, jer ona kad proceni moj odnos tako bude do kraja. Ne plašim se mame ili tate, ali mi znači njihova reč i mišljenje. Ako ova veza bude stabilna, bilo bi glupo da protiv veze u kojoj je dečko ostavio sve zbog mene. Ona je realna žena, ne bi trebala da bude protiv - pričala je Sofija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading