VELIKA ISPOVEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znala sam da to neće da bude dobro čim sam videla da je s njim, počela je baka Stana.

VELIKA ISPOVEST BAKE MILICE VELIČKOVIĆ! Kroz suze pričala o unuci koja jedva podnosi prevaru! O bebi izustila samo jednu stvar!

Foto: ATA Images

Baka bivše rijaliti-učesnice Milice Veličković Stana kaže za naš list da je užasnuta celom situacijom s Terzom i Sofijom Janićijević u rijalitiju "Elita 8", kao i da Milica jedva podnosi to što je prevario pred kamerama. Ona je za naš portal u velikoj ispovesti rekla da bi samo volela da se dete rodi živo i zdravo, kao i da joj je teško da gleda kako joj se unuka sekira. 

- Znala sam da to neće da bude dobro čim sam videla da je s njim. Nije mi se svideo i eto kako se na kraju sve desilo. Dolazio je on u ovaj stan nekoliko puta dok je bio s Milicom, ali mi nije legao i nije mi se svideo. Da sam mogla, počupala bih je tamo kad sam videla da se pomirila s njim, kad se ono sve dešavalo. Strašno je sve ono što Milica proživljava zbog cele situacije, ona je ovde sa mnom. Zajedno smo. Ona, ja i ćerka smo nerazdvojne sada - kaže za Republiku Miličina baka Stana kroz suze i dalje dodaje da je ona-non stop kod lekara na pregledima:

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen/Pink TV

Milica Veličković

 

- Milica malo dolazi sebi, šta da radim, unuče je unuče, to je druga priča i tu će sve da bude u redu. Ćerki sam rekla da se ne nervira jer više tu ništa ne može uraditi. Rekle smo Milici da će biti s nama gde god da nas dve idemo. Da li će ona sutra biti sa Terzom ili neće, to niko ne može da zna. Ja samo molim boga, što se kaže, da se dete rodi zdravo. Ja sam nju odgajila i to mi je najbitnije! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković

 

Terza meni nije jasan. Kako možeš da radiš takve stvari. Ako ne misliš na nju, bar misli na to dete! Nije mi jasno kako je on toliko nezreo, pa se ovako ponaša i priređuje joj sve i svašta. Milica gleda sve i sekira se, naravno. Nisam bila za to da ulazi u rijaliti, evo šta se sada desilo. Po nekoliko dana i noći ne spavamo zbog cele situacije. Volela bih, opet kažem, samo da se dete rodi živo i zdravo, hleb i luka imamo, pa preživećemo. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Milica Veličković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading