NOVE KOMPLIKACIJE OKO MILJANINE TRUDNOĆE: Zolina majka Bosa iznela jasan stav o njihovom NEROĐENOM DETETU! JOŠ JEDAN ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić otkrio mišljenje svoje mame po pitanju prinove.

NOVE KOMPLIKACIJE OKO MILJANINE TRUDNOĆE: Zolina majka Bosa iznela jasan stav o njihovom NEROĐENOM DETETU! JOŠ JEDAN ŠOK!

Foto: Printscreen

Po povratku iz Švajcarske Lazar Čolić Zola čini sve napore da bi pomogao Miljani Kulić da donese odluku da iznese trudnoću i rodi njihovo dete.

Iako su ga Kulići optuživali da je on za kiretažu, on je demantovao njihove navode i čvrsto stao uz Miljanu, koja se poslednjih dana u "Eliti 8" bori sama s tako teškom odlukom.

Republika

Foto: printskrin Red Tv

Lazar Čolić Zola otvorio dušu po dolasku iz Švajcarske

Zola je tokom gostovanja na Red TV izneo i stav svoje majke Bose s obzirom na to da se ona uvek protivila njegovoj vezi s Miljanom, ali se, za razliku od Marije Kulić, kako on tvrdi, ne meša u njihove odluke.

- Što se tiče majka Bose, ona je neko ko ne dozvoljava sebi da se meša u moje ljubavne odnose - rekao je Zola, pa naglasio:

- Ona je svesna mog odnosa s Miljanom i, kao svaki roditelj, ne podržava neke naše relacije, ali naravno da kad dođe dete, podržala bi sve to!

Republika

Foto: printscreen

Majka Bosa je uz Lazara Čolića Zolu u svim situacijama

On se osvrnuo i na razne priče koje kruže o njemu, a jedna od njih je i večito aktuelna, a tiče se njegovih navodnih dugova.

Čak se spekulisalo da je upravo to što je bio dužan velike pare zbog kocke jedan od razloga što je rešio da Miljani napravi dete.

- To mi je smešno jer misle da ću rešiti dugove ako napravim dete. Ja zaista ne želim da pričam o privatnim stvarima i ne želim da vadim sad izvode iz banaka da bih nekome dokazao istinu. Ako neko očekuje da dođem ovde i pričam da li nekome dugujem, stvarno su se prevarili. Ako nekome dugujem, neka slobodno dođe, svi znaju gde sam trenutno. Ja nemam neke abnormalne probleme i da sam previše zadužen, to je laž - zaključio je Zola za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading