ONA HOĆE DETE SA NJIM: Ovako je Kristijan ostavio i bivšu ženu kada je smuvao sadašnju u rijalitiju - NJIH DVE U PANICI da mu se na "Farmi 8" PONAVLJA ISTO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović pred cimerkama progovorio o braku i porodici.

ONA HOĆE DETE SA NJIM: Ovako je Kristijan ostavio i bivšu ženu kada je smuvao sadašnju u rijalitiju - NJIH DVE U PANICI da mu se na "Farmi 8" PONAVLJA ISTO!

Foto: Printskrin TV Pink

Učesnik "Farme 8" Kristijan Golubović je u nedavnom razgovoru sa Jelenom Golubović i Lili Stevanović otkrio mnogo toga o svojim odnosima sa ženama, poimanju ljubavi i deci.

On nije štedeo emocije dok je govorio o svojim iskustvima, pa je otkrio neke detalje iz braka sa Kristinom, ali se prisetio i odnosa sa bivšom suprugom Ivanom, koju je ostavio zbog nje.

Aleksandra hoće dete sa njim - započela je Jelena.

- A Kristijan je po tom pitanju darežljiv - našalila se Lili.

- Sigurno mi je milion žena reklo da hoće dete sa mnom - pohvalio se Kristijan.

- Treba da pustiš kosu Kristijane, Kristina bi se oduševila -rekla je Lili.

Ništa o tebi i Kristini ne znam iz te "Zadruge" - dodala je Jelena.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović otvorio dušu pred cimerkama

On je tada istakao da je njegova trenutna partnerka, Kristina, veoma važna osoba u njegovom životu.

- Prelepa ljubav - istakao je Kristijan.

- On je njoj dao taj status - naglasila je Lili.

- Koji je veći status koji muškarac može da da ženi nego da bude majka njegovog deteta. Mi smo mnogo slični, ali nas spajaju i teški životi. Mnogo je temperamentna - objasnio je Kristijan.

Ljubav i deca su te dosta promenili - zaključila je Jelena.

- Ova dva deteta, ja ne mogu da vam objasnim, svaki minut razmišljam o njima. Zaspim mrtav umoran, ne znam gde se nalazim, ali kada čujem plač skočim do plafona. Postao sam zbog te dece još veći čovek. Prvo dete je napravljeno jer sam mislio da ću da umrem, pa da ostavim potomka - ispričao je Kristijan.

- To je neka karmička povezanost - iznela je još jedan zaključak Jelena.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Kristijan Golubović progovorio o sadašnjem braku i bivšoj supruzi

- Sa Ivanom sam imao neku najpoštovaniju ljubav, ona je kao neka svetica, bezgrešno biće. Žao bi mi bilo da im nešto fali, ipak sam tako nekako otišao, a ona me čekala 28 godina. Ona ceo život zna gde sam ja i rekla je tada dedi da će biti sa mnom i roditi mi dete. Tolike godine nikada nije opsovala, ali neke stvari koje je trebalo žena da radi nije - prisetio se Golubović.

Govoreći o svojoj bivšoj supruzi Ivani, Kristijan je otkrio da mu je žao što je otišao na način na koji jeste, i istakao je njen neupitan integritet i vernost kroz godine.

Kristijan Golubović je kroz ovaj razgovor pokazao svoju emotivnu stranu i otvorio se o svojim ljubavnim i porodičnim odnosima. Njegova iskrenost i duboke emocije prema deci i sadašnoj, ali i bivšoj supruzi, pružaju uvid u kompleksnu ličnost ove rijaliti zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading