ZA OSAM SATI ĆE SE SVE ZNATI: Miljana na koncu nove odluke, prolila reku suza zbog ABORTUSA, ima samo jedan USLOV!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka i dalje na mukama da li da rodi Zolino dete.

ZA OSAM SATI ĆE SE SVE ZNATI: Miljana na koncu nove odluke, prolila reku suza zbog ABORTUSA, ima samo jedan USLOV!

Foto: Printskrin TV Pink

U toku emisije "Amnezija", uzbudljive situacije su se smenjivale, ali nijedna nije bila toliko intenzivna kao dilema Miljane Kulić o rađanju deteta.

Kulićeva je otvorila dušu, izrazivši svoju duboku zabrinutost i nedoumicu u vezi sa odlukom koju treba da donese.

Nisam dobro, ne mogu da donesem odluku za abortus, nisam sinoć mogla da odem na to i vratila sam se. Jedan doktor kaže da mogu slobodno da rodim dete i da lekovi ne mogu da utiču na ne daj Bože anomaliju, drugi kaže drugačije. Želim da poručim produkciji da mi daju još 7-8 sati da razmislim šta ću da radim -rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Miljana Kulić traži još vremena za razmišljanje

Njena iskrenost je dirnula mnoge gledaoce, koji su sa pažnjom pratili svaki njen korak.

Kulićeva je javno podelila svoje unutrašnje nemire, ističući da se suočava sa različitim mišljenjima lekara o potencijalnim rizicima i posledicama.

Ova otvorena rasprava o medicinskim pitanjima dodatno je naglasila težinu situacije s kojom se suočava, postavljajući važna pitanja o zdravlju i budućnosti.


Dok se Miljana suočavala sa svojom dilemom, ostali učesnici emisije nisu ostali imuni na emotivni haos koji je vladao.

Lepi Mića je izneo svoje viđenje situacije, ističući da se učesnici oslanjaju na drvo mudrosti i alkohol kako bi ispoljili svoje emocije i stavove prema partnerima.

- Biće Miljana dobro, a što se tiče učesnika oni čekaju drvo mudrosti i da se napiju kako bi rekli svoje emocije partneru. Eni se sviđa Peja, da li je to zbog alkohola, Mateja i Aneli se ljube, a ne smeju da priznaju emocije, iskreno mi je ovo sve katastrofa. Preko drveta prikrivaju ono što žele i hoće - zaključio je Mića.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Lepi Mića pruža podršku Miljani Kulić

Ova izjava je dodatno naglasila koliko su emocije i tenzije bile visoke među učesnicima, otkrivajući složenost njihovih međusobnih odnosa.

Pejina privlačnost prema Eni, Matejin i Anelin tajni ljubavnički susret, sve to je dodatno zaintrigiralo gledaoce, stvarajući napetost i nesigurnost oko budućih događaja u emisiji.

Nakon što je otvorila svoje srce i um, Miljana je uputila molbu produkciji da joj omogući još vremena za razmišljanje pre nego što donese konačnu odluku.

Njen vapaj za dodatnim vremenom je dodatno naglasio težinu situacije i koliko je važno doneti ispravnu odluku u tako osetljivom trenutku.

Ova drama je postala glavna tema razgovora među gledaocima, pokazujući koliko je ljudima stalo do sudbine učesnika emisije.

Miljanina borba sa sopstvenim emocijama je postala simbol nade i hrabrosti, inspirišući mnoge da se suoče sa svojim ličnim dilemama i izazovima.

Kroz ovu emotivnu epizodu "Amnezije", istaknuta je snaga i ranjivost ljudskog uma, ukazujući na važnost podrške i razumevanja u teškim trenucima.

Očekuje se da će Miljanina odluka imati dubok uticaj na tok emisije, dodatno naglašavajući važnost ovog ključnog trenutka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading