OTKRIVENO ŠTA SE DESILO SA MILJANOM: Utučena Marija Kulić NAPUSTILA bolnicu, pa razvezala jezik o Zoli! (VIDEO)

Autor: D. L. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

08.10.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva je danas napustila "Elitu 8", a njena majka stigla je direktno iz Niša!

Marija Kulić napustila je bolnicu "Narodni front", u koju je došla zbog svoje ćerke Miljane Kulić. Kako smo uspeli da saznamo, Miljana je otišla na preglede, kako bi utvrdila šta se dešava sa njenom trudnoćom i da li može da ide na abortus.

Ekipa portala Republika našla se na licu mesta, a Marija nije bila preterano raspoložena za izjave. Odmah nam je otkrila šta se dešava sa Miljanom

- Njena je odluka, a sama će da odluči šta će uraditi. Sada smo na pregledu. Razgovarala je sa lekarima, svi kažu da je trudnoća pod visokim rizikom. Mislim da neće održati trudnoću, i njen život je ugrožen zbog svih operacija koje je imala. Nakon pregleda se vraća u rijaliti - rekla je Marija.

Republika

Foto: ATA Images

Marija je danas stigla u bolnicu "Narodni front"

Kulićka je saznala i da je Lazar Čolić Zola bio u Srbiji, a onda nam je otkrila da li se čula sa njim.

- Neka mu je srećno... Kratko se zadržao. Samo da vidim gde mi je brat. Mislim da je gore. Zola me nije kontaktirao, nije se javljao uopšte. Nema šta on mene da kontaktira - rekla je Marija.

Kulićka je otkrila i kako će se Miljana ponašati ukoliko se desi da Zola uđe u rijaliti.

- Ne znam šta bi ona nastavljala sa njim kontakt, kad se nije javljao kad je trebalo. Nije dobila nijedan znak pažnje za rođendan od njega. Besmislen je svaki razgovor. Izvinite, evo mi ga brat, moramo da idemo za Niš - ispričala je Marija za naš portal i otišla sa bratom u nepoznatom pravcu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana i Marija u hodniku bolnice

Inače, Zola se nedavno oglasio i otkrio da postoje priče da dete nije njegovo.

- Razne teorije se pojavljuju, svašta se nešto priča vezano za tu trudnoću. Znam da ti ništa nije jasno, ali sve mi sad postaje sumnjivo. Miljana i Ivan Marinković se toliko brane međusobno, celo leto su njih dvoje proveli zajedno. Priča kako je sa mnom provela celo leto, a ustvari bila je sa njim, a sa mnom dva dana. I njena majka zna da je sa mnom bila samo dva dana. Postoje tu i neke stvari koje su mi mnogo veća enigma, ali polako nisam se oglašavao, biće vremena da pričam o svemu tome - priča Zola i nastavlja o teoriji da dete nije njegovo:

- Naravno da postoji sumnja, nakon svega što je rečeno, nakon svega što se desilo i što je izgovoreno, jako sam zatečen. Ona govori kako smo se mi čuli, da sam joj ja rekao da je najbolje da se ona očisti i da nisam spremna za dete, to su totalne gluposti i laži. Čuli smo se pre toga kada je ona izašla nešto privatno i ja ništa nisam rekao od tih stvari. Priča je skroz izmenjena. Ona me sad pominje u negativnom kontektsu, a pre toga sve pozitivno, a u međuvremenu se ništa nije desilo, nisi sam išta rekao. Ja ti iskreno pričam, shodno svim dešavanjima, koja su bila letos i svemu što se trenutno dešava, mnogo ima kontradiktornosti i stvari ko se ne poklapaju. Ne želim da dajem nikome na značaju ili da ispadne da me neko dotiče - tvrdi Zola za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading