MILJANA PANIČILA USRED BOLNICE! Ovo su šok-detalji Nišlijkinog boravka na pregledu! Marija morala DA JE SMIRUJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija nam je odmah otkrila šta se dešava sa Miljanom.

MILJANA PANIČILA USRED BOLNICE! Ovo su šok-detalji Nišlijkinog boravka na pregledu! Marija morala DA JE SMIRUJE!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images, TV Pink/printscreen

Majka učesnice Elite 8 Miljane Kulić, Marija Kulić napustila je bolnicu "Narodni front", u koju je došla zbog svoje ćerke Miljane Kulić danas u toku dana. Kako smo uspeli da saznamo, Miljana je otišla na preglede, kako bi utvrdila šta se dešava sa njenom trudnoćom i da li može da ide na abortus.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija i Miljana Kulić

 

Pre nego što je ušla na pregled Miljana je počela da paniči, pa je majka morala da je smiruje, uz pretnje da će pozvati doktore.

- Miljana se uspaničila jer ne zna u kakvom joj je stanju organizam zbog trudnoće i lekova koje pije. Odmah je počela da drami, pa je Marija morala da je smiruje. Na kraju se sve dobro završilo, a imala je nekoliko pregleda. Svakako da se ponovo očekuje da dođe u bolnicu - rekao nam je upućen izvor. 

Foto: Republika.rs

Marija i Miljana Kulić

 

Inače, Marija nije bila preterano raspoložena za izjave. Odmah nam je otkrila šta se dešava sa Miljanom.

Foto: ATA Images

Marija Kulić

 

Njena je odluka, a sama će da odluči šta će uraditi. Sada smo na pregledu. Razgovarala je sa lekarima, svi kažu da je trudnoća pod visokim rizikom. Mislim da neće održati trudnoću, i njen život je ugrožen zbog svih operacija koje je imala. Nakon pregleda se vraća u rijaliti - rekla je Marija.

Kulićka je saznala i da je Lazar Čolić Zola bio u Srbiji, a onda nam je otkrila da li se čula sa njim.

Neka mu je srećno... Kratko se zadržao. Samo da vidim gde mi je brat. Mislim da je gore. Zola me nije kontaktirao, nije se javljao uopšte. Nema šta on mene da kontaktira - rekla je Marija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading