ALEKSANDRA NIKOLIĆ UPALA U BELU KUĆU! U suzama SKOČILA na sto, hitan PREKID programa! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđenda drama za vreme ankete!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ UPALA U BELU KUĆU! U suzama SKOČILA na sto, hitan PREKID programa! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

U Beloj kući ne prestaje haos, a trenutno je u toku glasanje za najpodmukliju osobu među svim učesnicima u rijalitiju "Eliti 8". Naime, takmičakra Aleksandra Nikolić je žestoko zamerila Milošu Raduloviću Soniju zbog udaranja na decu svojih cimera tokom svađa. Incident je kulminirao kada je Aleksandra u jednom momentu skočila na sto i počela da urla na Radulovića, da bi na kraju završila u suzama.

- Što ste ušli sa decom? - pitao je Soni.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Haos u Eliti 8

- Najdeža borba je da majka uđe za svoje dete, ništa nije teže. Mi smo majke, j*bem li ti mamu - urlala je Aleksandra kroz suze.

- Dokazao sam da se Ivan neće primiti, a vi ste se svi napalili - nastavio je Miloš.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Haos u Eliti 8

- Kaži za stolom, ako se k*rčiš. Treća osoba je Jelena Ilić. Njeno izlaganje mi se sviđa, smatram da je inteligentna. Koliko je inteligentna, toliko je i podmukla - dodala je Aleksandra.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je Aleksandra Nikolić reagovala emotivno pred kamerama. Naime, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita 8" nedavno je doživela nervno rastrojstvo i nije mogla da prestane da plače jer je zbog cimera Petra Ilića Ćirila ostala bez hrane, pa je Ana Spasojević pokušala da je uteši.

Hej, ali hrana... Ja neke smatram normalnim ljudima, ja sam proživela u životu, ali ja bih dala drugome, ne bih jela - plakala je Aleksandra.

- Znam, ovde će najbolji da ti zabodu nož u leđa, ako imaju koristi - rekla je Ana.

Nije niko konkretno u pitanju... Pojela sam pola, preselo mi je, čovek koji ima godine i može deda da mi bude kaže meni: "To je moja pljeskavica, hoću piletinu", kao da je bitno, samo da se jede - nije prestajala da plače Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading