OBEZBEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u Eliti, Bora lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terza ne može da podnese komentare cimera.

OBEZBEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u Eliti, Bora lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" izrekao stravične optužbe na račun svoje trudne verenice, Borislav Bora Terzić ušao je u žestok verbalni okršaj sa Milošem Radulovićem Sonijem.

Terza je poručio Milici Veličković da će je tužiti, a Soni je krenuo na njega i izjavio da će njegovo dete imati samo majku, nakon čega je uletelo obezbeđenje, kako bi zaustavilo pobesnelog Terzu, koji je fizički nasrnuo na cimera.

- Je*aću ti majku - kazao je Terza.

- Nemaš pokriće za ta mu*a. Tvoje dete će imati samo majku, ti ne postoji - kazao je Soni.

- Je*em li ti majku ja, dete da mi spominješ - kazao je Soni.

Podsećamo,Terza i Sofija su sinoć otkrili da planiraju odlazak u Tursku odmah nakon rijalitija, što je izazvalo burne reakcije u Beloj kući, ali i van iste, s obzirom da Terza ni u jednom momentu nije pomislio na svoje dete, kao i Milicu, koja će tada biti sama sa ćerkom. Milica je odmah odgovorila na njegovo izlaganje, kao i obaveštenje da će dobiti tužbu:

- Tužiće me donor kaže, ne znam da li pre ili posle Turske?! - napisala je Milica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Veličković

– Ma, naši odnosi su bili loši dok smo bili tamo debili, kad smo izašli bilo je sve ok i sam je pričao da me obožavaju. Ovo što je uradio i naštetio ovom detetu je bruka i sramota, a koliko je plakao za mnom i sve, baš me zanima šta će mu poslati za rođendan – odgovorila je Milica, prenosi Pinkov portal, a onda je tetka do kraja raskrinkala Terzu i njegove laži:

– Ja neću ništa, ajde bre raspadao se na ulasku: "Moja Milice, moja Comara", rekao mi dan pre karantina sve će biti u redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading