STRAVIČNE VESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DETE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terza je odlučio da tuži Milicu Veličković, ona hitno reagovala.

STRAVIČNE VESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DETE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

Milica Veličković, koja je nedavno doživela prevaru od svog verenika Bore Terzića Terza, odlučila je da javno progovori o svojim osećanjima. Nakon što je Terzić javno izrazio kajanje zbog svojih postupaka, Milica je odlučila da se obrati javnosti putem svog Instagram profila. Ona je istakla da je šokirana saznanjem da postoji mogućnost da će u krštenicu deteta biti upisan otac kao NN lice, te je izrazila svoje frustracije i zabrinutost zbog budućnosti.

Nakon što je saznao da bi mogao biti isključen iz života deteta, Bora Terzić je reagovao oštro. On je javno izjavio da će se boriti za pravo da viđa svoje dete i da će, ukoliko bude potrebno, tužiti Milicu. Ovo saznanje je dodatno zakomplikovalo već napetu situaciju između dvoje bivših verenika.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza

 

Terza i Sofija su sinoć otkrili da planiraju odlazak u Tursku odmah nakon rijalitija, što je izazvalo burne reakcije u Beloj kući, ali i van iste, s obzirom da Terza ni u jednom momentu nije pomislio na svoje dete, kao i Milicu, koja će tada biti sama sa ćerkom. Milica je odmah odgovorila na njegovo izlaganje, kao i obaveštenje da će dobiti tužbu:

- Tužiće me donor kaže, ne znam da li pre ili posle Turske?! - napisala je Milica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Veličković

– Ma, naši odnosi su bili loši dok smo bili tamo debili, kad smo izašli bilo je sve ok i sam je pričao da me obožavaju. Ovo što je uradio i naštetio ovom detetu je bruka i sramota, a koliko je plakao za mnom i sve, baš me zanima šta će mu poslati za rođendan – odgovorila je Milica, prenosi Pinkov portal, a onda je tetka do kraja raskrinkala Terzu i njegove laži:

– Ja neću ništa, ajde bre raspadao se na ulasku: "Moja Milice, moja Comara", rekao mi dan pre karantina sve će biti u redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading