SA ANELI SE SVI SPRDAJU ZBOG OVOG POTEZA: Ona misli da je otvorila oči Janjušu, a njemu PALA KLAPNA kad je video kako se SROZALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić se i u prošloj sezoni motao oko nje, iako je njenom dečku izigravao prijatelja.

SA ANELI SE SVI SPRDAJU ZBOG OVOG POTEZA: Ona misli da je otvorila oči Janjušu, a njemu PALA KLAPNA kad je video kako se SROZALA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images

- InU toku jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" Aneli Ahmić otkrila je neke zanimljive detalje vezane za svoj tajni zadatak sa Urošem Rajačićem, pa pomenula i svog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša..

Naime, voditeljka je pročitala pitanje koje je izazvalo dosta pažnje kod publike, a Aneli je hrabro odgovorila na izazov. Jedno od pitanja se odnosilo upravo na njen tajni zadatak i njeno otkrivanje Uroševog pravog lica.

Aneli samo hrabro, ubila si tri muve jednim udarcem. Pokazala si ko je Pirat i Mateji i Mimas - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić ponosno stoji iza svojih postupaka

Aneli je odgovorila da nije ponosna na svoje postupke, ali da je ipak otkrila pravo lice nekih ukućana. Ovo je izazvalo burne reakcije u studiju, ali Aneli je ostala pri svom stavu.

- Nije to za pohvalu i ne ponosim se, ali svakako sam pokazala njegovo pravo lice, pa čak i kakav je prijatelj Janjušu - odgovorila je Aneli.

- Uništila si vezu Uroša i Mimas namerno, prijateljstvo Uroša i Mateje namerno i prijateljstvo Uroša i Janjuša namerno, zašto - glasilo je sledeće pitanje.

-  Ja sam se sprdala, ona nije verovala da se njemu sviđa Keneški. Ja sam htela to da uradim da joj dokažem. Nisam htela da im uništavam vezu. Uroš i Janjuš nikada nisu bili prijatelji, došlo je vreme da Janjuš to vidi da je Uroš nikad bio sa mnom, a rekla sam i kako Uroš gleda Enu, tako da nije nikakav prijatelj Mateji - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Uroš Rajačić priznaje deo krivice

Uroš, koji je bio direktno pogođen Anelinim postupcima, nije štedeo reči.

On je izjavio da je Aneli uništila nekoliko veza namerno, ali je istovremeno priznao da je i sam kriv za određene stvari. Ovakva reakcija je dodatno uzbudila atmosferu u Beloj kući, ali je Aneli ostala smirena i dostojanstvena.

Ovo su njeni kvarni odgovori, ako sam ja pokazao da ja nisam prijatelj Janjušu, šta je onda ona? Ali nema veze, ja sam svakako kriv - priznao je Uroš.

Mimas, koja je takođe bila direktno pogođena Anelinim postupcima, nije štedela reči.

- Narod će videti koji je Aneli lažov i folirant, ti si meni rekla da znaš da ulazi Matejina devojka - odrokala je Mimas, ali joj je Ahmićeva zapušila usta:

- Ne laži, bre!

Ona je optužila Aneli za laži i foliranje, dok je Aneli odbacila te tvrdnje.

Ovaj sukob je dodatno začinio atmosferu u studiju i izazvao burne reakcije kod publike.

Inače, iako se Ahmićeva postavila mangupski, to što je radila sa Rajačićem, pod izgovorom zadatka, komentarisao je i sam Janjuš i to vrlo negativno po nju.

- Kad te opere bivša, a opet te sramota - poručio je bivši učesnik "Elite 7" koju je obeležila njegova veza sa Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading