"Ti si moralna prostitutka, prodala si obraz za flašu vina!": Janjušev drug URNISAO Aneli, nastao haos kad joj je pomenuo DETE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva mu spremila kontra-udarac!

"Ti si moralna prostitutka, prodala si obraz za flašu vina!": Janjušev drug URNISAO Aneli, nastao haos kad joj je pomenuo DETE (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom emisije "Radio amnezija" povela se priča o odnosu Aneli Ahmić i Mateje Matijevića, a Stefan Karić iskoristio je priliku da žestoko oplete po bivšoj partnerki Marka Janjuševića Janjuša.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Stefan Karić opleo po Aneli Ahmić

Međutim, kada ju je nazvao "moralnom prostitutkom", ona je kao furija uletela u studio i odbrusila mu da je on čovek koji tuče žene, aludirajući na njegovu situaciju koju je imao sa Natašom Šavijom napolju.

- Ne može opravdanje da bude inat, sve što radimo, radimo sebi. Ispali su moralne prostitutke, bilo me je sramota njihove sramote. Ne postoji zadatak koji bi mogao moj obraz da ukalja, nisam očekivao od Uroša. Ovo mi je dno dna, prvo zbog Uroša, drugo zbog Janjuša - rekao je Karić, a zatim mu je Aneli uzvratila:

- Ti nemaš pravo da pričaš da sam ja nemoralna žena, ja ništa nisam radila sinoć.

- Nisam rekao da si prostitutka za novac, rekao sam da si moralna prostitutka. Gleda te dete napolju, ako te već gleda dete i predstavljaš se kao majka ovo je blam. Ti si zbog flaše vina prodala moral. Prodala si svoj obraz - rekao je Karić

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić kao furija uletela u studio da se obračuna s Karićem

- Šta si ti uradio. Ti tučeš žene - napala ga je Aneli.

- Pričamo šta se radi u rijalitiju. Ti nisi gledala šta ja radim napolju, a ja sam tebe video, stajala si ispred mene. Dozvolila si sebi da si se žvalila po vratu i po rukama, lizao ti je ruku od pazuha do prstiju - zaključio je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading